home > blog

De samenwerking tussen ZaVe-Secure Training | Advies en SoSecure International is officieel.

SoSecure International & ZaVe-Secure Training | Advies gaan samenwerken op het gebied van opleidingen en consultancy in het licht van proactieve veiligheid. ZaVe-Secure biedt maatwerk als het gaat om (online) trainingen en advies op het gebied van veiligheid voor bedrijven en particulieren, met de nadruk op samen werken aan een veilige en vertrouwde omgeving voor iedereen. ZaVe-Secure ziet in proactieve veiligheid een oplossing, omdat incidenten in een vroegtijdig stadium kunnen worden voorkomen. Proactieve beveiliging en informatie-gestuurd werken zijn de toekomst.

Saxion studenten ontvangen post HBO diploma Security Intelligence Summer School

Saxion - SEC-studenten ontvangen diploma Security Intelligence Summer School

Vrijdag 12 januari ontvingen de acht deelnemers aan de eerste Security Intelligence Summer School hun diploma.


Studenten Hanna, Ramona, Marit, Rudi, Dianto, Boaz, Jaap en Jorik, volgden in de zomer van 2017 een intensieve week onderwijs: de Security Intelligence Summer School. 

Diploma uitreiking Predictive Profling en Beveiliger Plus

    

Diploma uitreiking Predictive Profiling & Beveiliger Plus

Op vrijdag 9 februari 2018 organiseerde SoSecure in de Villa Eikenrode te Aerdenhout de feestelijke afsluiting met de diploma uitreiking van de post HBO opleiding Predictive Profiling Theorie, de opleiding Beveiliger Plus en Security Profiler.

De studenten waren afkomstige uit Overheden, bedrijven en organisaties, zoals de Douane Nederland, nationale musea, bancaire sector ING, Ziekenhuizen, Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst JustitiĆ«le Inrichtingen, Dienst Vervoer en Organisatie, evenementensector Ziggo Dome, Uber, Schiphol Group, De Tweede Kamer, Ministerie van FinanciĆ«n.