home > referenties

Referenties

alt

Referenties

Bijbelsmuseum

BOVAG

Bouwens&

Cultuur Compagnie

De Lakenhal

Delta Lloyd

Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie

Heb de opleiding als zeer prettig en leerzaam ervaren. Docenten waren vakbekwaam, behulpzaam, meedenkend en prettig in de omgang en toegankelijk naar de cursist.

Had verdieping in de oefenstof verwacht en deze gekregen. TOP !

Toepassing van de methodiek Predictive Profiling in de praktijk dmv het bewaken en beveiligen van de gevangenissen is vanaf nu een standaard.

dhr. A. de Wit

Docent Conflict- en Crisisbeheersing (CCB)  Politieacademie & Opleidingsinstituut Dienst Justitiële Inrichtingen- Ministerie van Veiligheid & Justitie

Profiling heeft een toevoeging op mijn functioneren binnen het bedrijf. Ik (wij) willen dit zeker toepassen binnen onze organisatie en profilers ontwikkelen. De opleiding was zeer aantrekkelijk en goed weergegeven. Bedankt!

dhr. E. Regelink,
Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie

Naar aanleiding van eerdere ervaring vanuit de opleiding HRO sluit deze opleiding volledig aan. Het (leren) kijken vanuit een ander perspectief biedt onze organisatie vele mogelijkheden op de gebieden van security en safety. Hartelijk Bedankt!

dhr. P. Philipsen
Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie

Interessant, leerzaam en in mijn beroep van belang en bruikbaar. Zeker gezien de ontwikkelingen die zich tegenwoordig voordoen in de wereld.

dhr. T. Pruis
Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie

Dordrechtsmuseum

Drentsmuseum

EURO mobile

European Security Intelligence Foundation 

"Het behoeft geen betoog dat dit resultaat alle verwachtingen te boven gaat."

"Ik feliciteer je met het behaalde resultaat en vooral de wijze waarop dit is bereikt"

Dhr. Ab Verkaik, Voorzitter / Chairman European Security Intelligence Foundation

FIOD

Gemeente Amsterdam

 

Gemeente Venlo

Gemeente Zandvoort                                                                                     

De Opleiding Predictive Profiling is verfrissend en geeft nieuwe inzichten. Mede door de vele gastdocenten uit interessante vakgebieden, de inbreng van de docenten van Universiteiten en onderbouwing van wetenschappelijke onderzoeken maakt deze opleiding zeer aanbevolen voor organisaties die Predictive Profiling willen implementeren.

dhr R. de Vrind

Gevangenismuseum

Haga Ziekenhuis

Bevlogen leraren die je meenemen en enthousiast maken voor de absolute toekomst van beveiligen. De eerste opleiding waar ik van baalde dat hij klaar was.

dhr. M. Pardoen

Coördinator beveiliging

Hermitage Amsterdam

Holland Casino

De docenten van SoSecure geven op een gepassioneerde wijze les. De stof heeft een toegevoegde waarde en meerwaarde voor de praktijk. Het is in Nederland een vrij nieuwe methodiek, maar wel eentje die toekomst heeft.

dhr. C. Heijnen

Huis van Gijn

JNS Security Service

Kasteel Nijnenhuis

Koninklijke Bibliotheek

Koninklijke Marechaussee 

Koninklijke Instituut voor de Tropen

Krohne

Kröller-Müller museum

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Ministerie van Defensie

De omgeving was “huiselijk” en dus prettig. Geen grote groep en onderling was de sfeer goed. Er was een goede interactie en er werd ook vaak gelachen.

De gastsprekers en de lesstof waren van hoger niveau dan nodig bleek voor het examen. Het gaf de opleiding daardoor veel meerwaarde.

dhr. M.J. Hazenoot

Ministerie van Financiën

Ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid

Museum de Fundatie

Next HRM

Ons Lieve Heer op Solder

Openbaar Ministerie

Veel geleerd, leuke groep, goede begeleiding, door het team van SoSecure.

dhr. B. Riezeweide

OHRA

Paleis Het Loo

Philips

Politie Amsterdam Amstelland

Politie Den Haag

Politie Kennemerland

Poortgroep

POST.NL

Nederlandse Rechtbanken

Rechtspraak

Rijksmuseum

Roodvis

RWSF                                                                                                      

Vanuit mijn functie Human Resource Manager bij RW Security & Facility heb ik de opleiding Predictive Profiling gevolgd bij SoSecure. Voornaamste doel voor mij was een verdere verdieping en professionalisering in een het aanpakken van een aantal veiligheidsvraagstukken en -problematiek binnen onze organisatie en bij opdrachtgevers die zich bevinden in de culturele erfgoedsector.

De opleiding stelt op een zeer kwalitatieve manier de theorie van en gedachte achter de methodiek Predictive Profiling beschikbaar, maar stelt ook de juiste vragen en geeft inzichten in de handelswijze van de predictive profiling, en heeft mij de handvatten aangereikt om de methodiek te implementeren in onze organisatie en bij onze opdrachtgevers.

Gastdocenten meerwaarde

Met name de kwaliteit en de diverse onderwerpen van de gastdocenten zorgen voor een verdieping in de methodiek Predictive Profiling en stelt je de juiste vragen om met een andere blik naar een aantal security vraagstukken te kijken.

Zo heeft dhr. W. Houtzager (Next HRM en Poortgroep) mij inzicht gegeven in de wijze van implementeren van deze beveiligingsmethodiek en dhr. Dr. Bruno Verschuere van de Universiteit van Amsterdam een verdere verdieping gegeven op het onderwerp leugendetectie.


Heleen Staal |  HR Manager RWSF  | 

Smits van Burght Beveiliging

De opleiding geeft een nieuwe kijk op de traditionele beveiligingsaanpak. Een welkome aanvulling op mijn ervaring en een uitstekende verbetering in de effectiviteit van beveiligingsorganisaties.

dhr. R. Sulkers, R (Ruim 15 jaar ervaring als beveiligingsadviseur en 12 jaar ervaring als beveiligingsleverancier)

Sociale Inlichtingen en Opsporingsdienst

Teylersmuseum

TNO

Tropenmuseum

Van Abbemuseum

Het was een geweldige ervaring en zowel de hele cursus met nieuwe collega’s en cursusmateriaal zijn als zeer goed ervaren.

Hoofd beveiliging dhr. W. Kruis

Opleiding als zeer prettig ervaren. Opleiding en docenten hebben een zeer goed niveau en geven prettig les. Geeft genoeg handvatten om de methodiek in de eigen omgeving te implementeren.

Coördinator beveiliging E. Aksoy

Van Gelder Trainingen & Advies

Van Gogh Museum

514 Security