home > predictive profiling > red teamingred teaming groep nederland
alt

Red Teaming Groep Nederland

SoSecure leidt de Red Teaming Groep Nederland, een kennisplatform waarbinnen Red Teaming Oefeningen voor en door medewerkers vanuit diverse sectoren worden uitgevoerd.

Een organisaties en individuen kunnen lid worden van de RTGNL om op peer-to-peer basis Red Teaming Oefeningen uit te voeren en te ontvangen, om op die manier de medewerkers nóg meer bewust van dreigingen te maken. Het uitvoeren van een Red Teaming Oefening, het daadwerkelijk in de schoenen van de tegenstander stappen, is voor medewerkers een zeer leerzame ervaring.

De Red Teaming Groep Nederland groeit en is vertegenwoordigd in diverse sectoren, zoals ziekenhuizen, universiteiten, musea. Leden kunnen kiezen om in de huid van de tegenstander te kruipen en de eigen of andere sector aan te vallen.

Deelnemers aan de Red Teaming Groep Nederland ontmoeten elkaar periodiek op Red Teaming netwerkbijeenkomsten en spreken elkaar in een veilige en vertrouwde setting over beveiligingsissues. 

Wilt u lid worden van de Red Teaming Groep Nederland, of meer informatie over Red Teaming neem dan vooral contact met ons op.