home > predictive profiling > whitepaperswhitepaper protective intelligence
alt

Whitepaper Protective Intelligence

Protective Intelligence

Protective Intelligence, de methodiek die is ontwikkeld door de Amerikaanse Secret Service voor het proactief beschermen van High Value Targets door het bijhouden van een actueel dreigingsbeeld, komt naar Nederland.

Het is voor security managers die slechts gebruik maken van klassieke, reactieve beveiligingsmethodieken vrijwel onmogelijk om hun verantwoordelijkheid, het voorkomen van incidenten, na te komen. Protective Intelligence is bij uitstek de methodiek die hen in staat stelt om op basis van informatiesturing proactieve besluitvaardigheid te creëren.

Protective Intelligence is het proces van het verzamelen, verwerken en analyseren van informatie over personen of groepen die de interesse, motivatie, intentie en mogelijkheid hebben om een persoon of organisatie aan te vallen, en proactieve beslissingen nemen met betrekking tot deze dreigingen.

Door het invullen van het aanvraagformulier Whitepaper Protective Intelligence, ontvangt  u een digitale versie.

Heeft u ook interesse in onze andere whitepapers over  Predictive Profiling en Red Teaming, laat het ons weten dan verzorgen wij voor u het kennisdocument: De encyclopedie van Proactieve Beveiliging.

Naam*
Bedrijfsnaam
Straat en huisnummer*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*