home > predictive profiling > leerboek proactief beveiligen en predictive profiling

Leerboek Proactief beveiligen en Predictive Profiling

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van het leerboek proactief beveiligen en predictive profiling? Je koopt het leerboek eenvoudig online via de website van SoSecure of schrijf een email naar info@sosecure.nl. 

Nadat wij uw aanvraag en betaling hebben ontvangen, krijgt u uw bestelling aangeleverd op uw adres. 

Direct het leerboek proactief beveiligen bestellen klik HIER


Het keuzedeel Proactief Beveiligen

Predictive Profiling en proactief beveiligen is een actueel onderwerp en niet meer weg te denken uit het MBO beveiligingsonderwijs. 

Door het keuzedeel proactief beveiligen te kiezen als verbreding of verdieping op het basis diploma beveiliger MBO 2 ben je direct beter voorbereidt op jouw toekomstige baan als beveiliger. 

Het leerboek proactief beveiligen en Predictive Profiling sluit naadloos aan bij de wensen en behoeften van werkgevers op de arbeidsmarkt. 

Het leerboek proactief beveiligen en Predictive Profiling leert je de methodiek op jouw niveau te begrijpen, zodat jij of de docent  het leerboek eenvoudig kan gebruiken ter voorbereiding op het examen van het keuzedeel proactief beveiligen. De inhoud van het leerboek is daarom direct afgestemd op de exameneisen van het keuzedeel proactief beveiligen, dus je bent direct zeker dat je het beste leerboek in bezit hebt.

Nationale Stuurgroep Proactief Beveiligen

Vertegenwoordigers uit de beveiligingssector en de Nationale Stuurgroep Proactief Beveiligen en Predictive Profiling hebben aan SoSecure gevraagd om het leerboek proactief beveiligen en predictive profiling te schrijven dat ingezet kan worden ten behoeve van het keuzedeel proactief beveiligen om het officiele beveiligingsdiploma MBO-2 te behalen.

Dhr. L. van der Plas en het SoSecure team hebben de expertise en meer dan 25 jarige politie ervaring samengebracht met wetenschappelijke onderzoeken over proactief beveiligen en predictive profiling. Deze praktijk gestuurde en wetenschappelijke benadering is daardoor een waardevolle aanvulling op het leerboek gebleken.

De vormgeving

Aan de vormgeving is de uiterste zorg besteed en hierdoor is het een bijzonder aantrekkelijk en luxe leerboek geworden dat rijkelijk geïllustreerd is met prachtige foto's rechtstreeks afkomstig uit de beveiligingspraktijk. Het boek is een hard cover en het papier is van een hoge kwaliteit zodat het een professioneel uiterlijk heeft en een blijvend naslagwerk is voor nu en de komende jaren.

                                                              

Het examen

Het examen voor het keuzedeel proactief beveiligen wordt uitgevoerd door het Instututt voor Beroepsexamens (IBEX). 

IBEX heeft al vanaf 2007 de ervaring in het examineren van predictive profiling en is daarom het examenbureau dat gespecialiseerd is in proactief beveiligen.

Daarbij biedt IBEX u de keuze bij welk examenbureau u de examens laat uitvoeren.

ROC en het Onderwijspakket

Wil je als ROC of particulieren opleider ondersteunt worden bij het ontwikkelen van onderwijs voor het keuzedeel proactief beveiligen? Wil je het leerboek proactief beveiligen en predictive profiling ontvangen? Maar ook digitaal examen aflaten nemen op uw eigen locatie neem dan contact op met IBEX via de email Maria@ibex.nl.

Uw beveiligers die geslaagd zijn voor het examen worden ingeschreven in het Nationaal Beveiligingsregister en mogen de titel RPB (Register Proactief Beveiligen) achter de familienaam dragen.

Train The Trainer

Wilt u een Train The Trainer opleiding volgen om zelf proactief beveiligen en Predictive Profiling te kunnen gaan geven op het ROC of uw eigen particulieren opleidingsinstituut neem dan contact op met Leen van der Plas email Lvanderplas@sosecure.nl


         


Het leerboek proactief beveiligen en predictive profiling is ook zeer goed te gebruiken om meer inhoudelijke kennis op te doen als medewerker van

 • Koninklijke Marechaussee
 • Nationale Politie
 • Ministerie van Defensie
 • Ministerie van Justitie en Veiligheid
 • Douane
 • Dienst Justitiële Inrichtingen
 • Dienst Vervoer en Organisatie
 • HTV-ers
 • BOA's
 • Beveiligers
 • Security managers
 • Particulieren rechercheurs

Specificaties Leerboek Proactief Beveiligen en Predictive Profiling


ISBN : 9789082273984

Auteur : L. van der Plas, SoSecure International BV

Kosten : Euro 74 inclusief btw en exclusief verzendkosten

Bestellen klik HIER


Pers over het Leerboek Proactief beveiligen en Predictive Profiling

ARTIKEL uitreiking eerste exemplaar aan dhr. D. Hamann, directeur ROC Tilburg School voor Orde en Veiligheid

ARTIKEL IBEX introduceert examens voor keuzedeel proactief beveiligen


Leerboek proactief beveiligen Direct Bestellen