home > predictive profiling > diploma predictive profiling (cpe®). inhuur sosecure security profilers
alt

Inhuur SoSecure Security Profilers

Service & Veiligheid. Twee elementen die voor iedere organisatie van wezenlijk belang zijn om een bezoek tot een plezierige ervaring te maken.

Er is u veel aan gelegen om een hoge kwaliteitsstandaard af te leveren, dus u wilt dan ook het beste van de beide werelden. Met meer dan 20 jaar ervaring met geïntegreerde gast- en klantgerichte beveiligingsfuncties in diverse sectoren, biedt SoSecure met haar Security Profilers u de mogelijkheid om twee oplossingen in één functie te combineren.

Kostenbesparend

Na een gedegen organisatie analyse, waarbij uw huidige beveiligingsprocedures worden afgestemd op de laatste ontwikkelingen, worden onze medewerkers binnen uw organisatie geplaatst. Door het doelgerichte karakter van Predictive Profiling en de mogelijkheid om deze te combineren met andere werkzaamheden binnen uw organisatie, bespaart u op de beveiligingskosten, gewoonweg omdat u minder personeel nodig heeft. 

Gebleken is uit onderzoek dat 1 predictive profiler staat tot 3 beveiligers.

Onze Predictive Profilers

Hier onder een aantal unieke en excluieve randvoorwaarden van het inhuren van medewerkers volgens de SoSecure predictive profilng kwaliteitsborging. 

  • Geselecteerd volgens het TNO-onderzoek, competenties van een Profiler.
  • Heeft het unieke Predictive Profiling assessment gemaakt, hierdoor geven wij de garantie dat onze medewerkers proactief kunnen werken
  • Is in het bezit van de Post HBO Register opleiding Diploma Predictive Profiling 
  • Is in het bezit van de onafhankelijk erkende titel CPE (Certified Profiling Expert) 
  • Voert Red Teaming Oefeningen uit bij andere organisaties
  • Worden blijvend getoetst op alertheid d.m.v. Red Teaming Oefeningen
  • Sectoraal Security Informatie uit het Kenniscentrum Security Intelligence
  • Security Intelligence vanuit het Kenniscentrum Security Intelligence
  • Meertalig en communicatief vaardig
  • Uiteraard de gebruikelijke BHV-training

Gegarandeerde kwaliteitsstandaard

Naast een intensieve Predictive Profiling (Post HBO) opleiding en gastheerschapstrainingen, krijgt iedere Predictive Profiler van SoSecure meerdere malen per jaar een herhalingstraining om de kwaliteitsstandaard blijvend te garanderen. Tevens houden wij met regelmaat operationele audits en Red Teaming Oefeningen om onze mensen alert en klantvriendelijk te houden.

Kortom, met de Profilers van SoSecure bent u een stap dichterbij de beoogde kwaliteit die ervoor zorgt dat uw klanten en gasten een plezierige ervaring beleven bij het bezoeken van uw organisatie.    

Contact

Wilt u Predictive Profilers inhuren die ook echt de methodiek Predictive Profiling kunnen uitvoeren? Wilt u solliciteren als Predictive Profiler? Of wilt u meer weten over de Profilers van SoSecure?

Neem dan contact op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.