home > blog

Laatste reacties

2013: Het Intelligence jaar ?

2013 Het Jaar van de Intelligence

2013 bracht de wereld boeiende inzichten in de aspecten van intelligence. De inlichtingendiensten schudden op hun grondvesten en onderzoekscommissies leverden aanbevelingen over hoe het nu verder moet met verouderde wetgevingen.

Vernieuwde Whitepaper Predictive Profiling

 

SoSecure heeft samen met het Kenniscentrum Security Intelligence de  populaire whitepapers geëvalueerd en doorontwikkeld.

Vanaf heden is de nieuwe whitepaper over Predictive Profiling gratis voor u beschikbaar. Met nieuwe inzichten en meer diepgang in de achterliggende methodologie heeft het nieuwe document een kwaliteitsimpuls gekregen.
De nieuwe whitepaper biedt een, voor security professionals zeer nuttige, bird's eye view van de techniek, haar geschiedenis, moderne toepassing en de achterliggende methodologie.

Diploma-uitreiking Predictive Profiling

Alweer de derde groep van 12 studenten is geslaagd voor het Diploma Predictive Profiling. Op vrijdag 20 december werd het Diploma Predictive Profiling aan de studenten uitgereikt.

European Security Intelligence Foundation (ESIF) verlengt overeenkomst Diploma Predictive Profiling met SoSecure

Het bestuur van de European Security Intelligence Foundation (ESIF) heeft de overeenkomst voor het Diploma Predictive Profiling met SoSecure voor het jaar 2014 verlengt. Hierdoor kunnen wij de opleiding Diploma Predictive Profiling professionaliseren door Protective Intelligence als module aan de opleiding  toe te voegen. 

Meer bevoegheden en strengere controle voor Inlichtingendiensten

Meer bevoegheden en strengere controle voor de Inlichtingendiensten, is dat het antwoord van de commissie Dessens op het tumult in inlichtingenland? Het evaluatierapport kunt u opvragen via Lvanderplas@SoSecure.nl.