home > blog

Laatste reacties

Artikelenserie SoSecure opgenomen in Jaarboek Beveiliging Totaal 2016

De artikelenserie waarin SoSecure de staat van ontwikkeling van Predictive Profiling en Proactieve Beveiliging behandelt is geselecteerd voor het jaarboek Beveiliging Totaal 2016.

Alle deelnemers 8e leergang Predictive Profiling geslaagd!

Afgelopen donderdag (10 december) hebben alle 10 de deelnemers van de achtste leergang Predictive Profiling met succes het theorie examen afgerond! Met een hoog gemiddeld resultaat en zeer positieve reacties en evaluaties kan SoSecure weer meer dan trots zijn op het verloop van de opleiding. Na het examen werd traditiegetrouw geborreld en geluncht in Café Loetje te Overveen.


Collectie Westfries Museum is een speelbal geworden van politiek spel

De in januari 2005 geroofde schilderijen uit het Westfries Museum in Hoorn zijn opgedoken op het bloedige strijdtoneel in Oekraïne. De Hollandse meesterwerken vormen er de inzet van een duister politiek steekspel op het allerhoogste niveau.

De 24 schilderijen die sindsdien vermist worden, bevinden zich bij een ultranationalistische gevechtsmilitie in Oekraïne. Op de achtergrond figureren volgens Nederlandse roofkunstonderzoekers Arthur Brand en Alex Omhoff leden van de Oekraïense geheime dienst en extreemrechtse toppolitici.