home > blog

Laatste reacties

SoSecure en Predictive Profiling genieten aandacht in diverse media

SoSecure en Predictive Profiling genieten aandacht in diverse media

De afgelopen weken genieten SoSecure en Predictive Profiling meervoudig aandacht in diverse media. Vanavond (20 augustus 2015 vanaf 18.15 uur) bijvoorbeeld in de uitzending van RTL - 4 Editie NL. Als je meer wilt weten over Predictive Profiling vind je in deze blog een aantal van onze recente optredens terug.

Terroristische aanslag of roofoverval?

Op 21 augustus 2015, is om 17:45 uur een terroristische aanslag voorkomen. Inmiddels is bekend dat in de Thalys van Amsterdam naar Parijs door een zestal passagiers een heldendaad is verricht. De dader, el-Khazzani, kon worden gestopt doordat oplettende passagiers de situatie als een mogelijke dreiging beoordeelden en ingrepen. In deze blog zal verder niet worden ingaan op de precieze actie van de zes passagiers, maar wordt naar het motief van de dader gekeken en zal de rol van informatiesamenwerking worden belicht.  

Interview met SoSecure over Predictive Profiling in het Parool

Interview met SoSecure over Predictive Profiling in het Parool

14 augustus publiceerde het Parool een interview met Maurice Hop en Neal Conijn van SoSecure over Predictive Profiling in Nederland. Lees het artikel nu terug!

SoSecure presenteert op de SSA

Van 22 t/m 24 september is SoSecure te zien op de Safety en Security Beurs (SSA) in Amsterdam. De RAI wordt voor enkele dagen omgetoverd tot bruisend hart voor  voor installateurs, distributeurs, fabrikanten, adviseurs, system integrators, security managers, eindgebruikers en de publieke sector.

SoSecure spreekt op de SSA over de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Proactieve Veiligheid. Innovatieve idee├źn als; Predictive Databasing, Beveiliger Plus en andere zaken worden gepresenteerd aan een breed publiek. Schrijf u in voor de lezing!
De lezing van SoSecure vindt plaats op dinsdag 22 september om 13:30 in het Solutions Theatre.

SoSecure zal buiten de lezing te vinden zijn bij de stand van Honeywell Solutions, dat is genomineerd voor een SSA award. 
Kijk nu SoSecure in de uitzending van Jinek terug!


Kijk nu Jinek van vrijdag 7-8-2015 terug!

Programmamaker en presentator Kees van der Spek komt samen met Leen van der Plas en Neal Conijn van SoSecure uitleggen waarom we in ons land steeds meer gebruik maken van profilers. Dat zijn speciale beveiligers die zo anoniem mogelijk opereren en zich vaak voordoen als toeristen of bezoekers van bijvoorbeeld een museum.

Op deze manier houden ze de andere bezoekers in de gaten en worden mensen die zich verdacht gedragen sneller herkend. 

Eva Jinek in Gesprek met SoSecure over Predictive Profiling

SoSecure live bij Jinek in de uitzending.

Vanavond (7-8-2015), 23:00 uur live op NPO 1

Eva Jinek in gesprek met Leen van der Plas en Neal Conijn van SoSecure over Predictive Profiling.

In de uitzending van Jinek, live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam, geven Kees van der Spek en SoSecure duiding aan het onderwerp Predictive Profiling.