home > blog

Laatste reacties

Diploma uitreiking Post HBO Opleiding Predictive Profiling Theorie-VIII

SoSecure vierde samen met alle studenten op vrijdag 19 februari jl. alweer de achtste diploma-uitreiking van de post HBO opleiding Predictive Profiling Theorie. Namens het Instituut Beroepsexamens (IBEX) en SoSecure willen wij alle cursisten nogmaals bedanken voor hun bijdrage tijdens de colleges en feliciteren met het behalen van het diploma Predictice Profiling.

Wederom zijn alle kandidaten geslaagd voor het examen Predictive Profiling en daar zijn wij als opleidingsinstituut trots op.

De studenten deden examen onder de verantwoordelijkheid van het Instituut Beroepsexamens (KIWA-IBEX). SoSecure hecht grote waarde aan een onafhankelijk examenbureau en examencommissie, zodat wij niet "Ons Eigen Vlees Keuren". 

Succesvolle Beveiliger Plus opleiding van het AMC

Op 29 januari heeft alweer de vierde leergang Beveiliger Plus plaatsgevonden. In navolging tot onze andere opleidingen, Predictive Profiling en Security Intelligence, is ook deze opleiding afgesloten met een examen. 

Proactieve beveiliging opleidingen 2015 SoSecure: Evaluatie en Verbetering

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

SoSecure richt zich er op om iedere opleiding weer beter te maken dan de voorgaande. Zo wordt er uitgebreid geƫvalueerd met alle cursisten, de opdrachtgevers en ook onze (gast)docenten.

Hier volgt voor u een samenvatting van de evaluaties en veranderingen die zijn doorgevoerd in de nieuwste opleiding Predictive Profiling en opleiding Security Intelligence en Protective Intelligence.

Kennisdocument Security Intelligence

Hieronder treft u het Kennisdocument Security Intelligence aan. Mocht vragen hebben belt u gerust even op, wij staan u graag te woord.


Kennisdocument Security Intelligence 2016 (NL).pdf