home > blog

Laatste reacties

ROC Tilburg gaat voor proactieve beveiliging

 

SoSecure leidt de volgende generatie proactieve beveiligers op

SoSecure verzorgde in het begin van dit jaar een serie colleges voor studenten van de school voor Orde en Veiligheid van het ROC Tilburg. Deze collegereeks was gericht op de functie en de plaats van proactieve inzichten in het vak van de Particuliere Beveiliger.

Eerste post HBO opleiding Security Intelligence afgerond

 

SoSecure heeft als eerste private opleidingsinstituut in Nederland de post HBO opleiding Security Intelligence met groot succes afgerond met de diploma uitreiking in onze Villa Eikenrode te Aerdenhout.

In de opleiding Security Intelligence leert u op een transparante wijze gebruik te maken van verschillende intelligence analysetechnieken (Kwalitatief - Kwantitatief en Alternatief). Deze analysetechnieken vinden de oorsprong in de wetenschap en de praktijk van de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (AIVD en MIVD).

NOKAS eerste Noorse beveiligingsorganisatie getraind in proactieve beveiliging

 

SoSecure heeft in de week van 22 februari jl. twintig beveiligingsmedewerkers van het beveiligingsbedrijf NOKAS in Noorwegen als eerste getraind in proactieve security en de OGRI methodiek.

NOKAS is één van de grootste beveiligingsbedrijven in Noorwegen en heeft daar onlangs G4S overgenomen. NOKAS bedient nagenoeg alle sectoren, waaronder ook de culturele sector.

(OGRI staat voor Observatie, Gedragsherkenning, Risicoanalyse en Interventie)