home > blog

Laatste reacties

Boekpresentatie Open dag UvA: "De Stad als Organisatie" Lessen uit The Wire

 

Het Kenniscentrum Security Intelligence werd door de Universiteit van Amsterdam, Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS) gevraagd om haar visie te geven op politiemacht en de drugsbendes in Baltimore versus Nederland. Is de film realiteit of toch fictie, het college dat directeur Leen van der Plas heeft gegeven werd samen met de 22 andere bijdragen opgeschreven in het boek: “ De Stad Als Organisatie".

Open UvA middag :Seminar en boekpresentatie

Het Kenniscentrum Security Intelligence ontvangt op 3 juni 2016 een exemplaar van het boek. U wordt als leden van het Kenniscentrum speciaal uitgenodigd om het college en de boekpresentatie bij te wonen.

Zijn publieke en private organisaties in staat inlichtingen te verzamelen over de tegenstander?

     

Mijn naam is Ed Nunes, ik ben 23 jaar en 4e jaarsstudent Integrale Veiligheidskunde op Avans Hogeschool Breda. Momenteel loop ik mijn afstudeerstage bij SoSecure. Tijdens de SSA beurs 2015 in Amsterdam werd ik door mijn docent van de opleiding Integrale Veiligheidskunde voorgesteld aan SoSecure. SoSecure was gevraagd op de SSA beurs 2015 een presentatie te geven over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van proactieve security, predictive profiling en informatiesturing.