home > blog

Laatste reacties

SoSecure ondersteunt de Koninklijke Marechaussee met de implementatie van Predictive Profiling, Red Teaming en Controlled Cognitive Engagement.

Na de aanslagen in Parijs (2015), Nice (2016), Berlijn (2016), Brussel (2016) en Londen (2017) zijn ook in Nederland extra veiligheidsmaatregelen genomen. Leden van het peloton Hoog Risico Beveiliging (HRB) van de Koninklijke Marechaussee (KMAR) worden bijvoorbeeld ingezet op locaties met een hoog risicoprofiel om aanslagen te voorkomen. SoSecure is gevraagd om vanuit haar specifieke expertise op het gebied van Predictive Profiling, Red Teaming en de klantvriendelijke interventie techniek Controlled Cognitive Engagement (CCE) trainingsoefeningen van de KMAR te ondersteunen en te begeleiden. 

Eerste Security Intelligence Summer School van start!

          

Nederland's eerste Security Intelligence Summer School gaat volgende week van start. Een groep meerderejaars Hbo Security Management studenten van Saxion Hogeschool Apeldoorn gaan van 28-08-2017 tot 01-09-2017 intensieve week vol ontwikkeling tegemoet. De Security Intelligence Summer School is een intensieve registeropleiding van een week op Hbo+ niveau. De versnelde opleiding is inhoudelijk gelijk aan de theorie van de reguliere Security Intelligence opleiding van SoSecure.