home > blog

Laatste reacties

SoSecure International & Medicover Veiligheidstrainingen gaan samenwerken

Maurice Hop, commercieel directeur SoSecure International heeft onlangs de samenwerking ondertekend met Medicover Veiligheidstrainingen uit Tiel. Medicover Veiligheidstrainingen verzorgt opleidingen voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Denk hierbij aan BHV, EHBO, AED, Opleiding Preventiemedewerker, Crisismanagement e.d.. 

De samenwerking tussen ZaVe-Secure Training | Advies en SoSecure International is officieel.

SoSecure International & ZaVe-Secure Training | Advies gaan samenwerken op het gebied van opleidingen en consultancy in het licht van proactieve veiligheid. ZaVe-Secure biedt maatwerk als het gaat om (online) trainingen en advies op het gebied van veiligheid voor bedrijven en particulieren, met de nadruk op samen werken aan een veilige en vertrouwde omgeving voor iedereen. ZaVe-Secure ziet in proactieve veiligheid een oplossing, omdat incidenten in een vroegtijdig stadium kunnen worden voorkomen. Proactieve beveiliging en informatie-gestuurd werken zijn de toekomst.

Saxion studenten ontvangen post HBO diploma Security Intelligence Summer School

Saxion - SEC-studenten ontvangen diploma Security Intelligence Summer School

Vrijdag 12 januari ontvingen de acht deelnemers aan de eerste Security Intelligence Summer School hun diploma.


Studenten Hanna, Ramona, Marit, Rudi, Dianto, Boaz, Jaap en Jorik, volgden in de zomer van 2017 een intensieve week onderwijs: de Security Intelligence Summer School.