home > blog

Laatste reacties

Groninger Museum beveiligt proactiefArjen van der Leest, hoofd beveiliging Groninger museum, vertelt hoe hij de verandering van reactief naar proactief heeft ervaren.

Binnen het Groninger Museum leefde de vraag: 'hoe zorgen wij er voor dat re-actief reageren omgezet wordt in pro-actief reageren en handelen? 

En hoe kunnen wij dit inzetten ten behoeve van het op een klantvriendelijke en klantgerichte wijze beveiligen van onze organisatie?'

Opleidingen van SoSecure

De opleidingen die aan onze vraag beantwoordde vonden wij bij SoSecure. De door hen aangeboden opleidingen sloot aan bij onze wens om de medewerkers van de afdeling Beveiliging op een pro-actieve en daarmee klantvriendelijke en klantgerichte manier te laten werken. 

Docenten in proactief beveiligen gezocht


 

Ben jij de docent Beveiliger MBO Niveau 2 - Security Trainer - Opleider die wij zoeken?

SoSecure groeit stevig door en er is steeds meer behoefte aan onze visie op proactieve beveiliging en Predictive Profiling. Om ons team te versterken zoeken wij op korte termijn enthousiaste docenten en trainers voor het volwassen onderwijs.

Het behalen van het beveiligingsdiploma MBO-2 is voor ons essentieel en staat centraal in het onderwijs. De begeleiding/coaching van jouw studenten is jouw passie en daar doe je die extra stap voor.

Je gaat lesgeven in de volgende (register) opleidingen:

  • Beveiliger MBO niveau 2 (BBL)
  • Keuzedeel Proactief Beveiligen (RPB)
  • Register opleiding Beveiliger Plus (RSP)
  • Register opleiding Security Profiler (SPE)

Red Teaming in de zwarte hoed

KLIK op de foto voor de presentatie over RED TEAMING

Op donderdag 14 juni werden in het NBC congrescentrum in Nieuwegein de 16e editie van de Black Hat Sessions gehouden door Secura B.V. (voormalig bekend als Madison Ghurka). SoSecure was uitgenodigd om een bijdrage te leveren in de vorm van een lezing over onze ervaring en kennis over Red Teaming. Het was een waardevolle uitdaging om een zaal vol hackers toe te spreken over de toepassing van Red Teaming buiten de 'cyberspace'. Lees verder voor een verslag van de dag, een sfeerimpressie en de video van onze bijdrage.