home > blog

Laatste reacties

Contra Terrorisme Extremisme en Radicalisering CTER op netwerkdag

              

Op 20 juni 2019 was het AFAS/AZ stadion in Alkmaar het decor van de themamiddag Contra Terrorisme Extremisme en Radicalisering (CTER); Samen Veilig! Meer dan tweehonderd eerstelijnsprofessionals kwamen bijeen om kennis op te doen en informatie te delen over CTER-gerelateerde onderwerpen. SoSecure was door Rob Out (Commissaris van Politie en lid van het Radicalisering Awareness Network Politie (RAN POL) uitgenodigd om bij deze themadag aanwezig te zijn. Rob is voormalig student en tegenwoordig ook gastdocent Internationale Samenwerking & Signalering van Radicalisering in onze post-hbo opleiding Radicalisering en Terrorisme

Tweede lichting register opleiding Radicalisering en Terrorisme start in september

Wegens grote belangstelling voor de post-hbo opleiding tot Radicalisering en Terrorisme Expert (RTE) hebben wij een tweede opleiding Radicalisering en Terrorisme voor u opengesteld in september. 

Het doel van de opleiding is om u vanuit een wetenschappelijke benadering te voorzien van praktische kennis op het gebied van radicalisering, extremisme en terrorisme. 

Wij werken met kleine klassen van maximaal 10 personen, zodat u een goede interactie heeft met de docenten en studenten.