home > blog

Laatste reacties

Het Coronavirus en Nieuwe Kansen!

Afgelopen maandag hebben wij ons statement gepubliceerd omtrent het coronavirus en de maatregelen die wij op dit moment treffen. Heb werkelijk nooit gedacht dat we dit zouden moeten doen. Het is voor iedereen een vervelende en vooral onwerkelijke periode. Het coronavirus heeft een behoorlijke impact op het bedrijfs- en dagelijks leven. Ook op ons. Wij werken als SoSecure team op dit moment thuis en hebben het drukker dan ooit.

Statement SoSecure International inzake het coronavirus & actuele informatie over het coronavirus

SoSecure houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus (Covid-19) en het RIVM nauwlettend in de gaten. Wij volgen de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu en hebben kennisgenomen van de maatregelen die het kabinet op zondag 15 maart heeft aangekondigd.

Wilt u criminelen een stap voor zijn?

In de post-hbo opleiding Predictive Profiling, die start op 21 april, leert u proactieve beveiliging in uw organisatie implementeren. De combinatie van wetenschappelijke kennis en praktijkervaring geeft u inzicht in de meest recente ontwikkelingen die van invloed zijn op de veiligheid van uw organisatie, haar medewerkers en uw klanten.