home > blog

Laatste reacties

WEBINAR Goochelen met Vastgoed


Leuk dat je meedoet aan de prijsvraag en wij wensen je alvast veel succes!

LET OP: Je kunt geen antwoorden meer insturen, de uiterste inleverdatum was maandag 27 juli 2020 voor 15.00 uur. Degene die antwoorden hebben ingezonden krijgen deze week per e-mail meer te horen. 

Wat kun je winnen?


Uiteraard geven we geen snelle auto's of 14 dagen naar een Caribisch eiland weg. 

Radicalisering & Terrorisme is weer OPEN

De post-HBO register opleiding  Radicalisering & Terrorisme Expert (RTE) is vorige maand afgerond en de volgende opleiding Radicalisering en Terrorisme is alweer volgeboekt.

Waarom dan dit artikel?

Vanwege de richtlijnen van het RIVM kunnen wij niet meer dan 10 personen in één groot klaslokaal laten plaatsnemen. Door de grote interesse in de opleiding radicalisering en terrorisme hebben wij de wachtlijst aanmeldingen blij kunnen maken met inschrijving en deelname in de tweede groep van de opleiding en zijn er nog maar vijf plaatsen beschikbaar! 

Medewerker(ster) Cursistenadministratie/Receptionist(e) (M/V)

Omdat ons bedrijf hard groeit, zijn wij op kort termijn op zoek naar een nieuwe collega. Je gaat werken voor twee bedrijven, namelijk SOBA Security Opleidingen en SoSecure International. Jij wordt onze onmisbare schakel tussen de cursisten en de opleidingslocaties en daarom zijn wij op zoek naar een gastvrije en proactieve medewerker(ster).

SoSecure International is gespecialiseerd in kennisontwikkeling en kennisoverdracht op het gebied van predictive profiling, red teaming, radicalisering en terrorisme en security intelligence. Onze dienstverlening is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek in combinatie met geëvalueerde praktijkervaringen. Wij zijn een klein team en je gaat nauw met ons samenwerken.

"Goochelen met onroerend goed"

           

                 


Maak je wel eens gebruik van het Kadaster? Ben je je voldoende bewust hoe makkelijk je op het verkeerde been gezet kunt worden door de wijze waarop het Kadaster informatie registreert? 

Op donderdag 23 juli 2020 van 16.00 uur tot 16.45 uur geeft Bert-Jan Beneker voor de Young Professionals Crime van het Institute voor Financial Crime (IFFC-YFC) een webinar met de titel "Goochelen met onroerend goed"

Op de foto zie je de beroemde Engelse goochelaar Tommy Cooper die het geheim achter zijn goocheltrucs altijd vertelde. Bert-Jan zal jullie tijdens de webinar meenemen in de geheimen van het goochelen met onroerend goed, maar ook uitleggen wat je allemaal kunt ontdekken uit deze informatie. 

Post-HBO opleiding Predictive Profiling: A little less Conversation a little more Action!

               

De volgende opleiding Predictive Profiling gaat bijna van start. Na de uitbraak van het coronavirus hebben wij de opleiding grondig geëvalueerd en met de uitkomsten willen wij de opleiding graag verbeteren. Het heeft ertoe geleid dat we een verandering in het curriculum hebben toegepast. Wij zullen ons nu nog meer gaan richten op praktijkoefeningen, er wordt namelijk een extra praktijkmiddag georganiseerd.

Stagiair Marketing & Communicatie (M/V)

Voor onze vestiging in De Meern (Utrecht) zijn wij op zoek naar een enthousiaste, creatieve en meewerkende stagiair(e). SoSecure International is volop in ontwikkeling en je hebt de mogelijkheid om op verschillende gebieden mee te kijken en mee te werken.