home > blog

Laatste reacties

Terrorisme en veiligheid bij de provincie Zuid-Holland

Afbeeldingsresultaat voor zuid holland logo

Op donderdag 5 september heeft SoSecure een interactieve lezing gegeven over veiligheid en terrorisme bij de provincie Zuid-Holland.

De lezing werd verzorgd vanuit de zomerschool van de afdeling Facilitaire Zaken. Het vakteam Integrale Veiligheid is onderdeel van deze afdeling.

Tweede lichting post-hbo diploma Radicalisering en Terrorisme Expert (RTE) ook bijna vol. Schrijf u snel in!

De tweede lichting van de post-hbo opleiding Radicalisering en Terrorisme Expert (RTE) zit bijna vol. Er is nog maar één plek beschikbaar. Wilt u meer weten over radicalisering en terrorisme vanuit praktisch en wetenschappelijk oogpunt? Dan is de opleiding misschien iets voor u! Meer informatie over de opleiding vindt u hier op de website. 

Contra Terrorisme Extremisme en Radicalisering CTER op netwerkdag

              

Op 20 juni 2019 was het AFAS/AZ stadion in Alkmaar het decor van de themamiddag Contra Terrorisme Extremisme en Radicalisering (CTER); Samen Veilig! Meer dan tweehonderd eerstelijnsprofessionals kwamen bijeen om kennis op te doen en informatie te delen over CTER-gerelateerde onderwerpen. SoSecure was door Rob Out (Commissaris van Politie en lid van het Radicalisering Awareness Network Politie (RAN POL) uitgenodigd om bij deze themadag aanwezig te zijn. Rob is voormalig student en tegenwoordig ook gastdocent Internationale Samenwerking & Signalering van Radicalisering in onze post-hbo opleiding Radicalisering en Terrorisme