home > blog

Laatste reacties

Blue Teaming

 

Onlangs hebben wij weer de post HBO opleiding Predictive Profiling afgerond met volgens onze deelnemers een zeer interessante praktijkdag op Utrecht CS. Wij geven in onze opleiding niet alleen een RED TEAMING dag maar ook de BLUE TEAMING. Dat is belangrijk om niet alleen vanuit oogpunt van de tegenstander te leren kijken (Red Teaming) maar juist ook vanuit het oogpunt van de beveiliger. Hoe doe je security Questioning, wat gaat er door je heen en hoe herken ik in de praktijk afwijkend gedrag.

Terrorisme en veiligheid bij de provincie Zuid-Holland

Afbeeldingsresultaat voor zuid holland logo

Op donderdag 5 september heeft SoSecure een interactieve lezing gegeven over veiligheid en terrorisme bij de provincie Zuid-Holland.

De lezing werd verzorgd vanuit de zomerschool van de afdeling Facilitaire Zaken. Het vakteam Integrale Veiligheid is onderdeel van deze afdeling.

Tweede lichting post-hbo diploma Radicalisering en Terrorisme Expert (RTE) ook bijna vol. Schrijf u snel in!

De tweede lichting van de post-hbo opleiding Radicalisering en Terrorisme Expert (RTE) zit bijna vol. Er is nog maar één plek beschikbaar. Wilt u meer weten over radicalisering en terrorisme vanuit praktisch en wetenschappelijk oogpunt? Dan is de opleiding misschien iets voor u! Meer informatie over de opleiding vindt u hier op de website.