home > blog > de leugen ontdekt je niet !

De Leugen ontdekt je niet !


"De Leugen" van de Leugendetectie


De wetenschappelijke onderzoeken vertellen dat het ontdekken van de leugen een kwestie van een muntje opgooien is en je dus maar 50% kans hebt om een leugen te ontdekken, wat is de zin er dan van?  

Een interessante discussie zeker in het licht bezien van het recentelijke wetenschappelijk onderzoek over het vinden van de leugen op 8 internationale luchthavens. Vanuit dat wetenschappelijke onderzoek heeft het houden van vraaggesprekken zoals nu gebruikelijk op luchthavens vanuit de methodiek predictive profiling en d.m.v. security questioning geen zin. 

Dat is best een verbijsterend resultaat, zeker omdat predictive profiling, Red Teamng en Security Questioning nu in Europa zo in populariteit groeit.

SoSecure & het Kenniscentrum Security Intelligence geven een directe kwaliteitsimpuls aan de Europese beveiligingssector en ontwikkelen unieke trainingen & opleidingen. De visie van het Kenniscentrum Security Intelligence en SoSecure is dat je het kwalitatieve verschil maakt door middel van het verrichten van eigen wetenschappelijke onderzoeken te combineren met geƫvalueerde ervaringen vanuit de praktijk. Hierdoor sluiten de trainingen naadloos aan in de praktijk en kunt u het trainingsresultaat in uw organisatie bewijsbaar meten.

Het wetenschappelijke onderzoek over deze interessante gesprekstechniek heeft het Kenniscentrum Security Intelligence en SoSecure in eigendom in een samenwerking met de twee Professoren vanuit de universiteiten gekregen. Het geeft een spectaculair resultaat namelijk het is 72% beter en klantvriendelijker  dan de predictive profiling methodiek.

GeĆÆnteresseerd geworden over deze methodiek of heeft u vragen of deze gesprekstechniek methode ook bij u ingezet kan worden, bel gerust even op.

Wij zullen hier binnenkort meer over gaan bekend maken, houdt onze website in de gaten.


1 augustus 2016

Auteur L. van der Plas

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht