home > blog > profilerinzet tijdens lichtjesavond in delft

Profilerinzet tijdens Lichtjesavond in Delft

In opdracht van Bex Beveiliging Exclusief heeft SoSecure 4 profilers 12 december 2017 ingezet tijdens de Lichtjesavond in Delft. De profilers werden ingezet met als doelstelling om normafwijkend gedrag in een vroegtijdig stadium te herkennen en proactief te handelen en zodoende incidenten vroegtijdig te kunnen voorkomen. 

Na een rustige start van de avond groeide het aantal bezoekers in Delft al snel. De profilers van SoSecure slaagden er in om de politie en andere veiligheidspartners te voorzien van informatie over verschillende kwaadwillenden. Door de proactieve interventies bleek dat personen handelden in verdovende middelen en werden zakkenrollers geïdentificeerd. Door de inzet van profilers als aanvulling op de reguliere beveiliging werd de veiligheid van de bezoekers tijdens Lichtjesavond op een klantvriendelijke en professionele wijze gewaarborgd. Namens SoSecure willen wij Bex Beveiliging Exclusief bedanken voor de zeer geslaagde avond en de prettige samenwerking.

De profilers maakten gebruik van de nieuwe applicatie Predictive Profiling en konden daardoor informatie gestuurd beveiligen. De Predictive Profiling APP biedt een informatiesamenwerkingsplatform om snel en eenvoudig informatie aangaande criminaliteit en terrorisme te delen. Het geeft up-to-date relevante dreigingsinformatie over de risicopositie waar de profilers werkzaam zijn.

Datum: 05-01-2018

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht