home > blog > neal conijn (sosecure) gastspreker aan de uva

Neal Conijn (SoSecure) gastspreker aan de UvA

SoSecure verzorgt het Gastcollege aan de Universiteit van Amsterdam:

Predictive Profiling & Security Intelligence

Speciale aandacht was er voor Etnisch Profileren en Security Questioning. Door onderzoek te doen naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van pro actieve beveiliging zorgen wij er voor dat de colleges actueel ingericht zijn. In dit college werd ons wetenschappelijke onderzoek Controlled Cognitive Engagement (CCE) gepresenteerd. Deze methodiek is bijna 75% beter meetbaar en bewijsbaar  dan de huidige methodiek van verdachte indicatoren zoals die nu op de luchthavens aangeboden wordt, en dat is spectaculair te noemen.

Op 15 September verzorgde dhr. N.P. (Neal) Conijn namens SoSecure een gastcollege aan de Universiteit van Amsterdam voor ongeveer 70 honour studenten. De studenten in de Minor Inlichtingenstudies werden door Conijn ge├»ntroduceerd in proactieve beveiligingsmethodieken zoals Predictive Profiling, Red Teaming, Security Intelligence en Security Questioning. 

Daarbij was er uitgebreid aandacht voor het onderwerp dat de nationale aandacht al maanden lang geniet: Etnisch Profileren.

Wilt u meer weten over Predictive Profling of Etnisch Profileren vraag dan ons Kennisdocument Security Intelligence aan voor een uitgebreide uitleg over Predictive Profiling.


Auteur N.P. Conijn

Datum 16 september 2016

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht