home > blog > de samenwerking tussen zave-secure training | advies en sosecure international is officieel.

De samenwerking tussen ZaVe-Secure Training | Advies en SoSecure International is officieel.

SoSecure International & ZaVe-Secure Training | Advies gaan samenwerken op het gebied van opleidingen en consultancy in het licht van proactieve veiligheid. ZaVe-Secure biedt maatwerk als het gaat om (online) trainingen en advies op het gebied van veiligheid voor bedrijven en particulieren, met de nadruk op samen werken aan een veilige en vertrouwde omgeving voor iedereen. ZaVe-Secure ziet in proactieve veiligheid een oplossing, omdat incidenten in een vroegtijdig stadium kunnen worden voorkomen. Proactieve beveiliging en informatie-gestuurd werken zijn de toekomst.

SoSecure is marktleider op het gebied van proactieve veiligheid en heeft doorlopende leerlijn ontwikkeld. Medewerkers kunnen doorleren van de opleiding Particulier Beveiliger (MBO2); Beveiliger Plus; Diploma Security Profiler; (post-hbo) Diploma Predictive Profiling; (post-hbo) Diploma Security Intelligence. De opleidingen van SoSecure International worden onafhankelijk geëxamineerd en geborgd door de KIWA/IBEX.

ZaVe-Secure Training | Advies en SoSecure International versterken elkaar omdat diensten voor en door elkaar kunnen worden aangeboden. SoSecure zoekt altijd naar proactieve partners die willen investeren en samenwerken om kennisoverdracht en kennisontwikkeling op het gebied van security en intelligence te stimuleren.

Wij kijken uit naar een voorspoedige samenwerking tussen deze twee mooie organisaties.


Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht