home > blog > sosecure proactief handhaven op de dag van de boa

SoSecure Proactief Handhaven op de Dag van de BOA

De 13e dag van de BOA ©SDU

Buitengewoon opsporingsambtenaren zijn onmisbaar als het gaat om de veiligheid en leefbaarheid van Nederland. Daarom wordt op de 13e dag van de Boa extra aandacht aan hen besteed, deze vindt plaats op maandag 26 november in de Reehorst te Ede.

Wat houdt deze dag in?

Deze dag staat in teken van de buitengewoon opsporingsambtenaar en leidinggevende. Op deze dag kan er op verschillende manieren, waaronder diverse workshops, inspiratie worden opgedaan en is de mogelijkheid er om te netwerken. Daarnaast vindt de verkiezing 'Boa van het jaar 2018' plaats.
Dagprogramma

Deze dag vinden er verschillende presentaties plaats die de actualiteiten in het Boa-vak naar voren brengen. Zo komt Informatie Gestuurd Handhaven (IGH), effectieve gedragsbeïnvloeding en GEO gestuurd handhaven aanbod. Daarnaast vinden er gedurende de dag drie sessies plaats waarin diverse workshops gegeven door partners.

Workshop van SoSecure

SoSecure is uitgenodigd op het congres om een workshop te geven omtrent Proactief Handhaven en Predictive Profiling. Leen van der Plas, directeur van SoSecure International, zal deze workshop gaan geven. Wat kunt u verwachten tijdens deze workshop? In Nederland richten steeds meer bedrijven en overheden zich op het voorkómen van incidenten; in plaats op het reageren op een gebeurtenis, zoals zakkenrollen en zelfs terrorisme. Hoe herken je een crimineel op bijvoorbeeld een vol perron? In deze workshop krijg je inzicht in de methodiek van predictive profiling en informatiegestuurd handhaven. Je leert methoden die direct inzetbaar zijn in het boa-vak. Zoals vanuit een andere mindset (van repressief naar proactief) te kijken naar gedrag van mensen, voorwerpen en situaties. Zodat je crimineel gedrag in een vroeg stadium leert signaleren. Met deze wetenschappelijk onderbouwde methoden verdiep en verbreed je je vakkennis.

De workshop Proactief Handhaven en Predictive Profiling start om 11.10 en zal duren tot 12.10. Daarna vindt er een lunch plaats op de interactieve beursvloer en zijn er diverse demonstraties.

BOA-Academy

SoSecure is official partner van de BOA-Academy en geeft meerdere trainingen en opleidingen aan boa's, toezichthouders, handhavers en teamleiders. Ben je geïnteresseerd in Proactief Handhaven en Predictive Profiling of Radicalisering en Terrorisme, klik dan op de desbetreffende opleiding. Wil je meer weten, kijk dan vooral op de website van de BOA-Academy.

Wilt u zich direct inschrijven? Meld je dan nu direct aan via ons formulier.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze opleidingen omtrent Proactief Handhaven, Predictive Profiling of Radicalisering en Terrorisme? Vraag dan hier ons kennisdocument aan, of neem op direct contact op. 

Wil je meer informatie over het congres? Klik dan hier.


Datum: 25 oktober 2018

Auteur: Marit Rutten

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht