home > blog > proactief handhaven op de dag van de boa

Proactief Handhaven op de Dag van de BOA

Buitengewoon opsporingsambtenaren zijn onmisbaar als het gaat om de veiligheid en leefbaarheid van Nederland. Daarom wordt op de 13e dag van de Boa extra aandacht aan hen besteed, deze vindt plaats op maandag 26 november in de Reehorst te Ede.

Wat houdt deze dag in?

Deze dag staat in teken van de buitengewoon opsporingsambtenaren en leidinggevenden. Op deze dag kan er op verschillende manieren, waaronder diverse workshops, inspiratie worden opgedaan en is de mogelijkheid er om te netwerken. Daarnaast vindt de verkiezing 'Boa van het jaar 2018' plaats. 

Dagprogramma

Deze dag vinden er verschillende presentaties plaats die de actualiteiten in het Boa-vak naar voren brengen. Zo komt Proactief Handhaven, Informatie Gestuurd Handhaven (IGH), effectieve gedragsbeïnvloeding en GEO gestuurd handhaven aanbod. Daarnaast vinden er gedurende de dag drie sessies plaats waarin diverse workshops gegeven door expertise partners.

Workshop Proactief Handhaven van SoSecure

SoSecure is uitgenodigd op het congres om een workshop te geven omtrent Proactief Handhaven en Predictive Profiling. Leen van der Plas, directeur van SoSecure International, en expert in Predictive Profiling zal deze workshop gaan geven. Wat kunt u verwachten tijdens deze workshop? 

In Nederland richten steeds meer bedrijven en overheden zich op het voorkómen van incidenten; in plaats van het reageren op een gebeurtenis, zoals winkeldiefstal, zakkenrollen en zelfs terrorisme. Hoe herken je een crimineel op bijvoorbeeld een vol perron? In deze workshop krijg je inzicht in de methodiek van predictive profiling en informatie gestuurd handhaven. Je leert proactieve methoden die direct inzetbaar zijn in het boa-vak. Zoals vanuit een andere mindset (van repressief naar proactief) te kijken naar gedrag van mensen, voorwerpen en situaties. Zodat je crimineel gedrag in een vroeg stadium leert signaleren. Met deze wetenschappelijk onderbouwde methoden verdiep en verbreed je je vakkennis.

De workshop Proactief Handhaven en Predictive Profiling start om 11.10 uur en zal duren tot 12.10 uur. Daarna vindt er een lunch plaats op de interactieve beursvloer en zijn er diverse demonstraties.

BOA-Academie en Official Partner van politiebond

SoSecure is er trots op dat zij Official partner van de Politiebond BOA-ACP BOA-Academie zijn geworden. SoSecure geeft meerdere trainingen en opleidingen aan boa's, toezichthouders, handhavers en teamleiders. 

Ben je geïnteresseerd in de opleiding Proactief Handhaven en Predictive Profiling of Radicalisering en Terrorisme, klik dan op de desbetreffende opleiding. 

Voordelen en korting Opleiding Proactief Handhaven

Wil je meer weten over de voordelen en kortingen voor de opleiding proactief handhaven en predictive profiling kijk dan vooral hier op de website van de BOA-Academie. 

Wilt u zich direct inschrijven voor de opleiding proactief handhaven? Meld je dan nu direct aan via ons formulier.


Meer weten?

Wil je meer weten over onze opleidingen omtrent Proactief Handhaven, Predictive Profiling of Radicalisering en Terrorisme? Vraag dan hier ons kennisdocument aan, of neem direct contact met ons op. 

Meer behoefte aan een persoonlijk gesprek? Dat kan uiteraard ook via het contactformulier, wij nemen dan contact met je op en zullen in een persoonlijk gesprek luisteren naar jouw wensen en behoeften.

Wil je meer informatie over het congres? Klik dan hier.


Datum: 25 oktober 2018

Auteur: Marit Rutten

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht