home > blog > nisa en ad de jonge centrum organiseren bijeenkomst over commissie dessens

NISA en Ad de Jonge Centrum organiseren bijeenkomst over Commissie Dessens

  

Op vrijdagmiddag 4 april organiseren de Netherlands Intelligence Studies Association (NISA) en het Ad de Jonge Centrum voor Inlichtingen- en Veiligheidsstudies een bijeenkomst over het rapport van de Commissie Dessens.

 

Op 2 december 2013 is het rapport van de Commissie Dessens gepresenteerd. Hierin wordt de huidige Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten geƫvalueerd. In het licht van de recente ontwikkelingen en actualiteiten omtrent de bevoegdheden van Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten, organiseren de NISA en het Ad de Jonge Centrum een bijeenkomst over dit rapport en de mogelijke en wenselijke aanpassingen van de Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten. De bijeenkomst op 4 april 2014 dient als gelegenheid u te informeren over het rapport en de wettelijke bevoegdheden van de diensten, evenals moment om hierover met elkaar van gedachten te wisselen.

Stan Dessens, Constant Hijzen en Anne Tjepkema zullen spreken over het rapport en de wettelijke bevoegdheden van de diensten, waarna er een gezamenlijke discussie zal zijn. 

Het rapport van de Commissie Dessens kunt u bij ons aanvragen, info@sosecure.nl

 

 

 

 

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht