home > blog > diploma uitreiking leergangen predictive profiling vi en vii

Diploma uitreiking leergangen Predictive Profiling VI en VII

Afgelopen vrijdag (29 oktober) vond op villa Eikenrode in Aerdenhout de uitreiking van het Diploma Predictive Profiling plaats. Nadat op 15 mei 2015 alle deelnemers van de zesde en zevende leergang van het Diploma Predictive Profiling met succes het theorie examen af hadden gelegd was het vorige week hoog tijd voor een diplomauitreiking, met aansluitende borrel om dit te vieren.

Marije Nijhof, hoofd security bij de Dienst JustitiĆ«le Instellingen PI Heerhugowaard, reikte de Diploma's uit. In haar toespraak memoreerde zij aan de nu al merkare effecten en successen die zijn behaald door het toepassen van de kennis van proactieve beveiliging en predictive profiling. 
Dit vormde voor alle aanwezigen een grote inspiratiebron om de methodiek te implementeren.

Alle geslaagde studenten treden met hun bezit van het Diploma Predictive Profiling toe tot de Alumni Groep Predictive Profiling van het Kenniscentrum Security Intelligence, en worden daarin uitgenodigd voor bijeenkomsten en lezingen die voor en door deze groep worden georganiseerd.


Nieuwe leergangen en opleidingen

De uitreiking vond plaats met alweer een nieuwe (achtste) leergang van de opleiding Diploma Predictive Profiling, en een geheel nieuwe Security Intelligence opleiding. SoSecure hoopt van harte dat ook deze studenten zich weldra met succes tot de gelederen van de Alumni Groep zullen voegen. 

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht