home > blog > diploma uitreiking predictive profiling - 2019

Diploma uitreiking Predictive Profiling - 2019

Op vrijdag 18 januari 2019 vond de diploma uitreiking plaats bij SoSecure in de Villa Eikenrode te Aerdenhout. Voor alle kandidaten was dit een feestelijke afsluiting van het theoretische gedeelte van de post HBO opleiding Predictive Profiling.    

De veertiende leergang van de opleiding Predictive Profiling telde in totaal acht studenten. De groep had een zeer diverse achtergrond. Kandidaten werken bijvoorbeeld bij de Dienst Justitiële Inrichtingen, financiële recherchebureaus, Avans Hogeschool en Immens b.v..Deze groep heeft les gehad van Dr. Kleinberg, die helemaal uit London is overgekomen om les te geven in de methodiek van Controlled Cognitive Engagement (CCE).  Hij heeft de deelnemers alles omtrent leugendetectie aangeleerd. Zijn college werd als zeer interessant en praktisch toepasbaar ervaren voor in de dagelijkse praktijk. 

Alle kandidaten staan nu in het Nationaal Beveiligingsregister vermeld, en mogen de titel Register Predictive Profiling (RPP) achter hun familienaam plaatsen. “Predictive Profiling bij SoSecure is een verrijking voor de toolbox van eenieder die zich graag op professionele en praktische wijze bezighoudt met beveiliging, risicomanagement en persoonsgericht onderzoek. Dreiging is er, of is er niet. Een beetje dreiging bestaat niet, een restje risico wel. Zomaar één van de vele leerpunten uit deze boeiende opleiding, die is doorspekt met aansprekende praktijkvoorbeelden, belicht door vak gedreven docenten. Een aanrader!” – Mevr. N. den Hartigh.

Al met al was deze lichting kandidaten een groot succes en zijn zeven kandidaten bezig met het praktijkexamen van de opleiding.

Meer informatie over de post HBO opleiding Predicitve Profiling bij SoSecure, klik dan hier. Wilt u liever eerst een persoonlijk gesprek zodat u beter in staat bent of de opleiding Predictive Profiling echt iets voor u of uw organisatie is, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij nemen ruim de tijd voor u om al uw vragen te beantwoorden.


Auteur: Marit Rutten

Datum: 18 februari 2019

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht