home > blog > docenten in proactief beveiligen gezocht

Docenten in proactief beveiligen gezocht


 

Ben jij de docent Beveiliger MBO Niveau 2 - Security Trainer - Opleider die wij zoeken?

SoSecure groeit stevig door en er is steeds meer behoefte aan onze visie op proactieve beveiliging en Predictive Profiling. Om ons team te versterken zoeken wij op korte termijn enthousiaste docenten en trainers voor het volwassen onderwijs.

Het behalen van het beveiligingsdiploma MBO-2 is voor ons essentieel en staat centraal in het onderwijs. De begeleiding/coaching van jouw studenten is jouw passie en daar doe je die extra stap voor.

Je gaat lesgeven in de volgende (register) opleidingen:

  • Beveiliger MBO niveau 2 (BBL)
  • Keuzedeel Proactief Beveiligen (RPB)
  • Register opleiding Beveiliger Plus (RSP)
  • Register opleiding Security Profiler (SPE)

        


Wat heb je te bieden?

Je hebt ruime aantoonbare werkervaring bij de politie, defensie of in de beveiligingsbranche. Je hebt een didactische aantekening of bereidt deze te behalen.

Je bent aantoonbaar gespecialiseerd in een van de vakken van de beveiligingsopleiding MBO-2 en kunt wellicht ook de algemene vakken begeleiden.

Je ondersteunt de visie van SoSecure op klantvriendelijk proactief beveiligen en Predictive Profiling en zet dat in tijdens jouw beveiligingslessen.

Je vindt een accurate administratieve afhandeling en terugkoppeling aan ons essentieel voor de samenwerking en de kwalitatieve borging van het onderwijs.

Je bent instaat om door de juiste begeleiding het beste uit jouw studenten te halen waardoor je een optimale persoonlijke ontwikkeling realiseert bij de studenten.


Wat verwachten wij van jou?

Onze kwaliteitswaarden in het MBO onderwijs zijn ook jouw waarden en draag je uit naar de studenten en acteer je naar. Een onderdeel van deze kwaliteitswaarden is o.a. het nauwkeuring verzorgen van (kandidaat) rapportages en administratieve taken die bij het onderwijs behoren.

Je maakt gebruik in jouw lessen van ons eigen geschreven Leerboek Proactief Beveiligen en Predictive Profiling.


Wat bieden wij jou?

  • Een prettige informele werkomgeving
  • Een flexibel contract met een meer dan marktconforme vergoeding
  • Reiskosten vergoeding
  • Ondersteuning in het aanleveren van klassendossiers
  • Flexibiliteit en vrijheid
  • Opleidingen in Predictive Profiling


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de inhoud van de functie, mail dan jouw CV naar info@SoSecure.nl of bel naar 023-7114520 en vraag naar Leen van der Plas of Maurice Hop.


Reacties

Geachte Heer/mevrouw,Via LinkedIn is jullie vacature voor docent mij onder ogen gekomen. Echter heb ik nog wel één vraag; werken jullie ook met docenten/trainers op freelance basis? Alvast bedankt voor uw reactie,Met vriendelijke groet,Roy Berkhout
door: Roy Berkhout , 1037 dagen geleden


Goedemorgen, heb met zeer veel interesse uw vacature gelezen. Sollicitatie volgt zo spoedig mogelijk op uw info adres. Heb op mijn telefoon geen CV voorhanden, vandaar. Heb in ieder geval 30 jaar defensie ervaring (Koninklijke Marine) en ruim 11 jaar ervaring als beveiliger waarvan de laatste 2 jaar als (opgeleid) profiler (predictive detection) Ook het lesgeven valt binnen mijn ervaringsbereik
door: Thom Baggerman, 1034 dagen geledenReageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht