home > blog > global security training & sosecure gaan samenwerken

Global Security Training & SoSecure gaan samenwerken

Global Security Training & SoSecure slaan de handen ineen

 

Global Security Training is een opleidingsplatform en adviesbureau voor beveiligings- en recherche professionals die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Naast dat Global Security Training zelf trainingen verzorgt zoeken we ook de beste gecertificeerde registeropleidingen en opleidingsinstituten om deze aanvullend te bieden ten behoeve van onze beveiligings- en recherche professionals.


 


Het doel van Global Security Training is het bieden van de juiste opleiding aan iedere cursist, een opleiding waarmee de scholingsinvestering wordt terug verdiend.

 

Op dit moment is Predictive Profiling erg in trek, en veel bedrijven bieden Predictive Profiling opleidingen of diensten aan. Uit onderzoek blijkt dat dit vaak gebeurt omdat het voor de bedrijven extra geld oplevert, of interessant op de website staat, terwijl gedegen kennis en ervaring mist.

 

Het team van SoSecure bewijst het tegenovergestelde, en overtreft hiermee onze verwachtingen. Hun passie, kennis en expertise op het gebied van Predictive Profiling en Security Intelligence is mede door hun visie op proactieve beveiliging en kennisontwikkeling ongeëvenaard. Daarbij worden de opleidingen van SoSecure onafhankelijk geëxamineerd en gecertificeerd door een internationaal erkend beroepen examenbureau, zodat er geen eigen vlees wordt gekeurd.

 

SoSecure bewijst deze kwaliteit andermaal in hun visie op onderwijs en kennisoverdracht voor de beveiligingsbranche. Wetenschappelijk onderzoek combineren met geëvalueerde praktijkervaringen, dit zorgt voor de kwaliteitsimpuls die SoSecure wil aanbieden en die hard nodig is in onze branche.

 

Predictive Profiling Assessment

Door cursisten voorafgaand aan de opleiding een Predictive Profiling Assessment te laten afleggen wordt er inzicht vergaard in de competenties van de cursist, hierdoor wordt effectief het leereffect  in de training of opleiding vergroot en het resultaat gegarandeerd.

SoSecure biedt de cursist kosteloos een loopbaan- en ontwikkelingsgesprek en adviseert bij de carrière ontwikkeling.

SoSecure is hiermee in staat om competentie gericht onderwijs voor proactieve beveiliging aan te bieden voor cursisten, en bewijst hiermee de kwaliteit van de individuele begeleiding.

Het Predictive Profiling Assessment is in opdracht van het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en SoSecure door TNO ontwikkeld.


Daarom kiest Global Security Training voor SoSecure International !


Dhr. Leen van der Plas, directeur van SoSecure is zeer content met de samenwerking met Global Security Training. 


"Jethro begrijpt als geen ander dat als je in het opleidingsveld van beveiliging het verschil wilt maken, je de specifieke visie op kennisoverdracht en kennisontwikkeling moet hebben. SoSecure biedt deze kwaliteit in haar opleidingen door middel van wetenschappelijk onderzoek in combinatie met geëvalueerde ervaringen. 

Ook zijn de examens, het kwaliteitsdossier en de registeropleidingen ondergebracht bij de onafhankelijke beroep examenbureau KIWA en de IBEX."

Wil je meer weten over jouw opleidingsmogelijkheden mail dat naar info@globalsecuritytraining.nl of info@SoSecure.nl

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht