home > blog > seminar kwetsbaarheid van personeel in vertrouwelijke functies

Seminar kwetsbaarheid van personeel in vertrouwelijke functies

             

Op 13 november 2015 bestond het Ad de Jonge Centrum voor Inlichtingen en Veiligheidsstudies ( universiteit van Amsterdam) alweer drie jaar.  SoSecure en het Kenniscentrum Security Intelligence feliciteerde het Ad de Jonge Centrum met het behalen van deze mijlpaal.

In die hoedanigheid organiseerde het centrum in samenwerking met de Nederlandsche Bank en het Opleidings-, Trainings- en Kenniscentrum van de Koninklijke Marechaussee een seminar over integriteit en de kwetsbaarheid van personeel op gevoelige functies. Het panel bestaande uit Rita Verdonk (CEO CV Monitor), Bram van der Meer (Van der Meer Investigative Psychologists) en Ingmar Westerman (Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) sprak hierover onder leiding van Lennart Booij.

 

Dit resulteerde in een interessant gesprek, waarbij ook vanuit de zaal een aantal goede vragen werden gesteld. Na afloop kon onder het genot van een hapje en een drankje nog worden nagesproken met collega's en ge├»nteresseerden op het gebied van veiligheid. 

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht