home > blog > sosecure ondertekent contract met svpb

SoSecure ondertekent contract met SVPB
Commercieel directeur M. (Maurice) Hop rechts op de foto en A. (Ad) van den Boogert ondertekenen op het kantoor van de SVPB de overeenkomst om examens af te nemen voor het beveiligingsdiploma: Particulieren beveiliger MBO 2. 

Na een stevige voortraject waarbij wij ons dossier bij het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap indiende om in het bezit te komen van het CREBO voor het middelbaar beroepsonderwijs was het dan zover. Wij ontvingen de brief waarin de onderwijsinspectie het opleidingsinstituut van SoSecure de officiele MBO status heeft gegeven. En daar zijn wij best trots op!!

Een verplichting vanuit het ministerie van OCW is dat de examens voor het behalen van het Diploma Beveiliger 2 door het SVPB worden afgenomen. Om de examens volgens de geldende normen te laten plaatsvinden werd de overeenkomst door dhr. Ad van den Boogert namens de SVPB aan SoSecure overhandigd en ondertekend. 

De eerste opleiding voor het diploma beveiliger 2 gaat starten in oktober 2017. 

Keuzedeel Proactieve beveiliging

SoSecure staat al sinds 2005 bekend als de initiator van proactieve beveiliging en het zal daarom voor jullie als lezer niet verrassend zijn dat wij naast de gebruikelijke verdieping op het Diploma Beveiliger 2 het keuzedeel Proactieve Beveiliging (Beveiliger Plus) in de opleiding aanbieden.

Alle studenten van onze eerste opleiding hebben zich ingeschreven voor het keuzedeel Proactieve Beveiliging (Beveiliger Plus) en gaan ook het examen voor het keuzedeel proactieve beveiliging (Beveiliger Plus) doen voor een verdieping van het vak beveiliger. Proactieve beveiliging is steeds meer gevraagd in de sector en SoSecure biedt het nu voor het eerst in Nederland aan.

Examens Proactieve beveiliging (Beveiliger Plus)

SoSecure heeft in samenwerking met een expertgroep op het gebied van proactieve beveiliging en Predictive Profiling, bestaande uit: 

  • Instituut voor Beroepsexamens (de IBEX)
  • de KIWA
  • de Nationale Stuurgroep Proactieve Beveiliging/Predictive Profiling
  • het College van Deskundigen

een transparant certificatie- en examenplan opgesteld voor alle ROC's en opleidingsinstituten die het CREBO voor de opleiding particulieren beveiliger in het bezit hebben. De opleidingsscholen kunnen bij het certificatie- en examenplan aansluiten en het onderwijs proactieve beveiliging (opleiding Beveiliger Plus) aanbieden. Er is een grote inspraak van zowel werkgevers als opleidingsinstituten georganiseerd, zodat het certificatie- en examenplan blijft aansluiten bij de wensen van de afnemers.

Hierdoor wordt nu ook als eerste in Nederland het keuzedeel proactieve beveiliging geëxamineerd door het onafhankelijke examenbureau Instituut voor Beroepsexamens (IBEX). Wilt u meer weten over het examineren of het onderwijs Beveiliger Plus van het keuzedeel proactieve beveiliging stuur dan een mailtje naar info@SoSecure.nl of naar maria@ibex.nl wij helpen u graag.

Leerboek Proactieve beveiliging (Beveiliger Plus)

Wat is MBO onderwijs zonder een leerboek. SoSecure werd om haar expertise op het gebied van Proactieve beveiliging en Predictive Profiling gevraagd om het leerboek proactieve beveiliging te schrijven. Het is een prachtig leerboek geworden met QR codes, illustraties, filmpjes, opdrachten, etc die gebruikt kunnen worden ter ondersteuning bij het keuzedeel proactieve beveiliging (opleiding Beveiliger Plus). 

U kunt het leerboek proactieve beveiliging aanvragen door een email te sturen aan info@sosecure.nl

22 september 2017

Leen van der Plas

Reacties

Ik zou graag het leerboek proactief beveiligen ontvangen. P/a isasecurityToetsenbordweg 121033mz Amsterdam
door: Jan Lassooij , 1282 dagen geleden


GRAAG 50 exemplaren van het leerboek Proactieve beveiliging en Predictive Profiling
door: L. van zante, 1281 dagen geleden


Ik zou graag het leerboek proactief beveiligen ontvangen. P/a isasecurityToetsenbordweg 121033mz Amsterdam
door: Jan Lassooij , 1279 dagen geleden


Graag wil ik het boek "Leerboek Proactief beveiligen & Predictive Profiling" bij u bestellen.Indien u de levering bevestigd ontvangt u mijn verdere gegevens en kan u uw betalingsgegevens aanleveren.Met vriendelijke groet,Herman Elser
door: H.J.C.Elser, 1163 dagen geledenReageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht