home > blog > president barack obama geeft blijk van waardering

President Barack Obama geeft blijk van waardering

             

Op dinsdag 16 december werd tijdens het kerstontvangst van de Amerikaanse ambassadeur in zijn Haagse Residentie, aan dhr. Emile Broersma een geschenk als ´Blijk van Waardering' aangeboden namens President Barack Obama.

Het betrof een brief met een zilveren boekenlegger voorzien van het wapen en de signatuur van President Barack Obama.

Dhr. Emile Broersma ontving deze geste vanuit het Witte Huis voor zijn prestatie tijdens het bezoek van de Amerikaanse President aan het Rijksmuseum eerder dit jaar.

   

Dhr. Broersma had daar samen met de Secret Service de leiding over deze complexe beveiligingsoperatie rondom het geslaagde bezoek van de President van Amerika aan het Rijksmuseum.

De Amerikanen waren tevens zeer te spreken over de pro-actieve en professionele wijze waarop de afdeling Veiligheidszaken onder zijn leiding  heeft gepresteerd gedurende de voorbereiding van en tijdens het bezoek.

 

Dhr Broersma vertelde ons: “Het was tijdens het bezoek al bijzonder om de President van de USA persoonlijk te mogen ontmoeten en hem de hand te schudden dit maakt deze bijzondere episode wel af.

Ik voel me natuurlijk vereerd en dank President Obama en de excellenties mr.Timothy Broas en mr.Randy Berry voor hun blijk van waardering!”

 

In november 2014 verliet Emile Broersma het Rijksmuseum om aangesteld te worden als adjunct-directeur bij personenvervoerder Syntus.

SoSecure is trots op het feit dat zij haar deel mocht bijdragen aan de proactieve beveiliging en het opleidingstraject Predictive Profiling van een groot deel van de genoemde beveiligingsorganisatie.

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht