home > blog > diploma uitreiking post hbo opleiding predictive profiling theorie-viii

Diploma uitreiking Post HBO Opleiding Predictive Profiling Theorie-VIII

SoSecure vierde samen met alle studenten op vrijdag 19 februari jl. alweer de achtste diploma-uitreiking van de post HBO opleiding Predictive Profiling Theorie. Namens het Instituut Beroepsexamens (IBEX) en SoSecure willen wij alle cursisten nogmaals bedanken voor hun bijdrage tijdens de colleges en feliciteren met het behalen van het diploma Predictice Profiling.

Wederom zijn alle kandidaten geslaagd voor het examen Predictive Profiling en daar zijn wij als opleidingsinstituut trots op.

De studenten deden examen onder de verantwoordelijkheid van het Instituut Beroepsexamens (KIWA-IBEX). SoSecure hecht grote waarde aan een onafhankelijk examenbureau en examencommissie, zodat wij niet "Ons Eigen Vlees Keuren". 

 

Wij hopen jullie allemaal terug te zien bij de begeleidingsavonden voor de praktijkopdracht Predictive Profiling. Tevens bieden deze bijeenkomsten de ideale mogelijkheid, voor iedereen die de praktijkopdracht nog niet gemaakt.

 

 

 

 

Onder deskundige begeleiding van onze praktijk docenten wordt de aangeleerde theorie efficiƫnt omgezet naar een direct voor de praktijk toepasbare Standaard Operationele Procedures (SOP). Het bijbehorende rapport Predictive Profiling voldoet dan aan de exameneisen van de praktijkopdracht, zodat het eenvoudig is om ook het praktijkexamen te behalen.

Wilt u meer weten over Predictive Profiling, Red Teaming, Protective Intelligence of het Kenniscentrum Security Intelligence download dan onze kennisdocumenten op de website.

Datum: 25 februari 2016

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht