home > blog > vierde opleiding diploma predictive profiling geslaagd !

Vierde Opleiding Diploma Predictive Profiling GESLAAGD !

Afgelopen week hebben alle 11 kandidaten van de opleiding Predictive Profiling het diploma behaald, waarvan 8 kandidaten zelfs Cum Laude. Na het examen zijn we traditie getrouw heerlijk gaan lunchen in Overveen. 

Module Protective Intelligence

De opleiding Predictive Profiling werd dit jaar aangevuld met een extra module over Protective Intelligence. Het college over Protective Intelligence werd door het Kenniscentrum Security Intelligence georganiseerd. Juist het component intelligence is een belangrijk onderdeel in de proactieve beveiligingscyclus en Red Teaming en zorgt voor effectieve sturing van het proactieve veiligheidsproces.

SoSecure vindt het belangrijk dat er een goede mix van deelnemers vanuit overheid en bedrijfsleven vertegenwoordigd is.   Zo ook in deze opleiding Predictive Profiling was er een vertegenwoordiging van Nationale Politie tot hotel Novotel en van Paleis Het Loo tot Erasmus Universiteit. Door deze interessante mix uit diverse beroepsgroepen ontstaan er constructieve discussies over proactieve veiligheid. De deelnemers wisselen ervaringen uit en bieden elkaars diensten en adviezen aan.

Alumni groep Predictive Profiling

Na de opleiding Predictive Profiling ontstaat er vanuit de deelnemers de behoefte om met elkaar in gesprek te blijven. SoSecure en het Kenniscentrum Security Intelligence faciliteren dat graag in een Intelligence Community, de Alumni groep Predictive Profiling. In een vertrouwelijke omgeving worden beveiligingsonderwerpen besproken en vanuit diverse kanten belicht. De eerste bijeenkomst is al op 15 mei

Alle kandidaten van de vierde opleiding Predictive Profiling ontvingen het lidmaatschap van de Red Teaming Groep Nederland en de Alumni Groep Predictive Profiling. Door het lidmaatschap sluiten zij direct aan bij het exclusieve netwerk van security professionals.

Wilt u meer weten over de predictive profiling, Red Teaming, protective Intelligence of het Kenniscentrum Security Intelligence download onze kennisdocumenten op de website.

25 april 2014


 

 

 

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht