home > blog > zesde en zevende opleiding predictive profiling geslaagd!

Zesde en Zevende opleiding Predictive Profiling Geslaagd!

Afgelopen vrijdag (15 mei) hebben alle 19 deelnemers aan de zesde en zevende leergang Diploma Predictive Profiling met succes het theorie examen afgerond! Met 6 kandidaten die Cum Laude afstudeerden is SoSecure weer meer dan trots op de resultaten. Na het examen werd weer traditiegetrouw geluncht en geborreld in Café Loetje in Overveen.Twee Opleidingen tegelijk Examen

Het aantal inschrijvingen voor de opleiding Diploma Predictive Profiling was dit voorjaar dusdanig groot dat SoSecure besloot om de inschrijvingen in twee groepen te verdelen. Op deze manier zijn de lesgroepen klein genoeg gebleven om de interactie maximaal te houden en was het mogelijk om een lokaal te vullen met medewerkers van éénzelfde werkgever: de Dienst Justitiële Inrichtingen van het Ministerie van Veiligheid & Justitie. De andere lesgroep bestond uit professionals van allerlei achtergronden die proactief willen beveiligen zoals Ministerie van Defensie, Holland Casino, Van Abbemuseum, Openbaar Ministerie en Ziekenhuizen.


               

Na evaluatie van de vorige opleiding zijn er weer verbeteringen doorgevoerd  en waren er weer nieuwe gastsprekers. De grootste verandering ten opzichte van eerdere opleidingen was de grotere nadruk op de praktische vaardigheden van de Proactieve Security Manager die reeds tijdens de opleiding is gegeven.

Cursisten behalen niet alleen het Theorie-examen van de opleiding Predictive Profiling maar gaan ook naar huis met een praktisch toepasbare Standaard Operationele Procedure voor de eigen organisatie en een Handboek voor het opstellen van dergelijke instructies.

Beide opleidingen hebben SoSecure beloond met lovende kritieken en hoge waarderingen zoals blijkt uit de gemiddelde cijfers die werden gegeven in de evaluatie:

Opleiding: 8,7

Docenten: 9

Een greep uit de evaluaties

Maria Pardoen, Haga Ziekenhuis

Bevlogen leraren die je meenemen en enthousiast maken voor de absolute toekomst van beveiligen. De eerste opleiding waar ik van baalde dat hij klaar was.

Kitty van Berkum, particulier

Zeer interessante opleiding & heeft zeker voldaan aan mijn verwachtingen. Fijn om in zo'n kleine club les te krijgen, zodat je meer persoonlijke begeleiding hebt/krijgt. Met docenten die absoluut weten waar ze over praten. Wel jammer dat het zo snel weer voorbij is, het is interessant genoeg om er nog dieper op in te gaan. Kortom ik vond het erg leerzaam & interessant.

Erol Aksoy, coördinator beveiligingVan Abbemuseum

Opleiding als zeer prettig ervaren. Opleiding en docenten hebben een zeer goed niveau en geven prettig les. Geeft genoeg handvatten om de methodiek in de eigen omgeving te implementeren.

Armand de Wit, Docent Conflict- en Crisisbeheersing (CCB) at Politieacademie & Opleidingsinstituut DJI- Ministerie van Veiligheid & Justitie

Heb de opleiding als zeer prettig en leerzaam ervaren. Docenten waren vakbekwaam, behulpzaam, meedenkend en prettig in de omgang en toegankelijk naar de cursist.

Had verdieping in de oefenstof verwacht en deze gekregen. Top!

Toepassing in de praktijk hiervan is vanaf nu een standaard.


Voor meer evaluaties (ook uit eerdere leergangen) verwijzen wij u naar de referentie-pagina op onze website.

Alumni Groep Predictive Profiling

Na de opleiding Predictive Profiling ontstaat er vanuit de deelnemers de behoefte om met elkaar in gesprek te blijven. SoSecure en het Kenniscentrum Security Intelligence faciliteren dat graag in een Intelligence Community, de Alumni groep Predictive Profiling. In een vertrouwelijke omgeving worden op periodieke bijeenkomsten met interessante sprekers beveiligingsonderwerpen besproken en vanuit diverse kanten belicht.

Alle kandidaten van de zesde en zevende opleiding Predictive Profiling ontvangen het lidmaatschap van de Red Teaming Groep Nederland en de Alumni Groep Predictive Profiling. Door het lidmaatschap sluiten zij direct aan bij het exclusieve netwerk van security professionals. 

Wilt u meer weten over de Predictive Profiling, Red Teaming, Protective Intelligence of het Kenniscentrum Security Intelligence download onze kennisdocumenten op de website.


Reacties

Alle profilers van harte gefeliciteerd met het diploma Predictive Profiling!Ik hoop tot ziens bij een van de volgende bijeenkomsten van de Alumni Groep Predictive Profiling en eventueel uw bijdragen te mogen lezen in het Kenniscentrum Security Intelligence.Rene de Vrind, Predicitve Profiler
door: Rene de Vrind, 2183 dagen geleden


Beste mensen van SoSecureMede door een krantenartikel afgelopen week in BN de Stem, ben ik geinteresseerd geraakt in uw opleiding tot profiler.Ik zou dan ook graag meer informatie willen over de opleiding en de mogelijkheden met de opleiding!U kunt me benaderen op genoemd emailadres.
door: Gerry Leenders, 2112 dagen geleden


ccc
door: ccc, 1374 dagen geleden


bbb
door: bbb, 1336 dagen geleden


1234567890
door: John Doe, 1324 dagen geledenReageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht