home > blog > opleiding predictive profiling leergang drie geslaagd

Opleiding Predictive Profiling Leergang drie geslaagd

Op vrijdag 8 november werd de Leergang 3 Diploma Predictive Profiling afgesloten met het IBEX examen Predictive Profiling.

Alle kandidaten zijn geslaagd, 6 van de 12 studenten hadden 0 fout en zijn dus Cum Laude geslaagd. Binnenkort ontvangen zij van de ESIF (European Security Intelligence Foundation) het officiële diploma Predictive Profiling.  

Om dit succes te vieren werd bij Restaurant  Loetje in Overveen een gezellige lunch en borrel aangeboden. Tijdens de lunch werd gediscussieerd wat de volgende stap is in proactieve beveiliging. SoSecure heeft daar een duidelijke visie op en introduceert het concept informatie gestuurde beveiliging.

Om Predictive Profiling in de organisatie te kunnen implementeren zal de juiste informatie essentieel zijn om aan het proactieve beveiligingsproces sturing te geven. Het onderdeel Protective Intelligence is de intelligence methodiek die in het sturingsmodel wordt ingezet.

Wat een leuke bijkomstigheid is dat de studenten door het volgen van de opleiding Diploma Predictive Profiling automatisch lid van het Kenniscentrum Profiling en Intelligence en de Red Teaming Groep Nederland zijn geworden. Door het lidmaatschap worden zij op de hoogte gehouden van actuele  predictive profiling sectorale informatie en kunnen als Red Teamer ingezet worden bij overheid en organisaties.

Wil je meer weten over Protective Intelligence of Predictive Profiling, vraag dan de Whitepaper bij ons aan.

 

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht