home > blog > alle deelnemers 8e leergang predictive profiling geslaagd!

Alle deelnemers 8e leergang Predictive Profiling geslaagd!

Afgelopen donderdag (10 december) hebben alle 10 de deelnemers van de achtste leergang Predictive Profiling met succes het theorie examen afgerond! Met een hoog gemiddeld resultaat en zeer positieve reacties en evaluaties kan SoSecure weer meer dan trots zijn op het verloop van de opleiding. Na het examen werd traditiegetrouw geborreld en geluncht in Café Loetje te Overveen.Wederom werden er twee opleidingen tegelijk verzorgd door SoSecure, ditmaal werd naast de opleiding Predictive Profiling de allereerste opleiding Security Intelligence verzorgd. De deelnemers van de opleiding Security Intelligence doen later deze week examen.

Wederom was er een interessante groepssamenstelling met achtergronden als (onder meer) Politie, Onderwijs, Defensie en Gemeenten. Dit zorgde in de kleinschalige setting van de opleiding als altijd weer voor veel interactie en prachtige discussies. 

Praktijkexamen

De praktijkexamens van de studenten vinden plaats in het nieuwe jaar. De komende maanden zal er in samenwerking met de docenten van SoSecure hard gewerkt worden aan het finaliseren van de rapportage en presentatie van de in de opleiding reeds uitgevoerde analyses en ontwikkelde Standaard Operationele Procedures.

Alumni Groep Predictive Profiling

Na de opleiding Predictive Profiling ontstaat er vanuit de deelnemers de behoefte om met elkaar in gesprek te blijven. SoSecure en het Kenniscentrum Security Intelligence faciliteren dit graag in een Intelligence Community; de Alumni groep Predictive Profiling. In een vertrouwelijke omgeving worden op periodieke bijeenkomsten met interessante sprekers beveiligingsonderwerpen besproken en vanuit diverse kanten belicht.

Alle geslaagde cursisten van de achtste opleiding Predictive Profiling ontvangen het lidmaatschap van de Red Teaming Groep Nederland en de Alumni Groep Predictive Profiling. Door het lidmaatschap sluiten zij aan bij het exclusieve netwerk van security professionals.

Wilt u meer weten over Predictive Profiling, Red Teaming, Protective Intelligence of het Kenniscentrum Security Intelligence download dan onze kennisdocumenten op de website.


Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht