home > blog > european security intelligence foundation (esif) verlengt overeenkomst diploma predictive profiling met sosecure

European Security Intelligence Foundation (ESIF) verlengt overeenkomst Diploma Predictive Profiling met SoSecure

Het bestuur van de European Security Intelligence Foundation (ESIF) heeft de overeenkomst voor het Diploma Predictive Profiling met SoSecure voor het jaar 2014 verlengt. Hierdoor kunnen wij de opleiding Diploma Predictive Profiling professionaliseren door Protective Intelligence als module aan de opleiding  toe te voegen. 

In 2014 biedt SoSecure de mogelijkheid om de opleiding Diploma Predictive Profiling in de Engelse taal te volgen. Het verzoek om de opleiding in de Engelse taal aan te bieden kwam vanuit Nederlandse en Belgische organisaties en bedrijven waarbij de voertaal Engels is.

Directeur Leen van der Plas is blij dat de European Security Intelligence Foundation (ESIF) het vertrouwen in SoSecure heeft uitgesproken door de samenwerking ook in 2014 voort te zetten.

 

 

 

 

Reacties

Gefeliciteerd Leen met de voorzetting
door: Verdongen, 2711 dagen geleden


Kwaliteit verloochent zich niet. Dit biedt voor komend jaar wederom de kans voor studenten om op een professionele manier het diploma te halen. Gefeliciteerd.
door: Valentijn, 2709 dagen geledenReageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht