home > blog > groninger museum beveiligt proactief

Groninger Museum beveiligt proactiefArjen van der Leest, hoofd beveiliging Groninger museum, vertelt hoe hij de verandering van reactief naar proactief heeft ervaren.

Binnen het Groninger Museum leefde de vraag: 'hoe zorgen wij er voor dat re-actief reageren omgezet wordt in pro-actief reageren en handelen? 

En hoe kunnen wij dit inzetten ten behoeve van het op een klantvriendelijke en klantgerichte wijze beveiligen van onze organisatie?'

Opleidingen van SoSecure

De opleidingen die aan onze vraag beantwoordde vonden wij bij SoSecure. De door hen aangeboden opleidingen sloot aan bij onze wens om de medewerkers van de afdeling Beveiliging op een pro-actieve en daarmee klantvriendelijke en klantgerichte manier te laten werken. 


             

De medewerkers van de afdeling Beveiliging hebben de opleiding Beveiliger Plus gevolgd en de leidinggevenden de opleiding Predictive Profiling. Wij zijn zeer trots om te melden dat alle medewerkers de opleiding met goed gevolg hebben afgesloten.

 

Elke dag toepasbaar in de praktijk 

Het geleerde wordt nu volop in de dagelijkse praktijk gebracht. De opleidingen leveren een  duidelijk bijdrage aan de veranderingen die nu zichtbaar worden. Door meer pro-actief te reageren en te handelen vindt er meer, maar zeker ook een waardevoller, contact plaats met de bezoeker. Gebleken is dat de contactmomenten met de bezoeker door beide, zowel de medewerker als de bezoeker, als positief worden ervaren. Tevens leidt deze pro-actieve manier van werken tot een vermindering van het aantal negatieve situaties. Dit is een belangrijk gevolg van het op deze wijze werken en het mag dan ook niet onbenoemd blijven.

                

RED TEAMING

Wij bedanken de docenten van SoSecure voor het verzorgen van de opleidingen en het zorgdragen voor de begeleiding na afronding van de opleiding door middel van red teaming en het geven van feedback.

 

Arjan van der Leest namens de afdeling Beveiliging van het Groninger Museum


13-7-2018

Reacties

GoedendagEen tijd je terug stond er een artikel vanuit jullie in het noord Hollands dagblad. Met betrekking tot opleidingen. Sinds afgelopen donderdag ben ik weer in Nederland na 7 maanden gewerkt te hebben in zuid Frankrijk. Mijn vraag is hoe gaat dat in zijn werk. Want ik ben heel erg geïnteresseerd in dit vak. Hopelijk kunnen jullie mijn vraag beantwoorden. Mvg Danielle Weering
door: Danielle weering, 1040 dagen geleden


Beste DanielleBel maar even op 0237114520
door: Leen van der pls, 1040 dagen geledenReageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht