home > blog > proactieve beveiliging opleidingen 2015 sosecure: evaluatie en verbetering

Proactieve beveiliging opleidingen 2015 SoSecure: Evaluatie en Verbetering

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

SoSecure richt zich er op om iedere opleiding weer beter te maken dan de voorgaande. Zo wordt er uitgebreid geƫvalueerd met alle cursisten, de opdrachtgevers en ook onze (gast)docenten.

Hier volgt voor u een samenvatting van de evaluaties en veranderingen die zijn doorgevoerd in de nieuwste opleiding Predictive Profiling en opleiding Security Intelligence en Protective Intelligence.  

 

Evaluatie Opleiding Predictive Profiling Leergang VIII:

Cijfer Opleiding Algemeen: 8,5 / 10

Cijfer Docenten Algemeen: 8,7 / 10

De cursist blijkt zeer tevreden over zowel de opleiding als de docenten. 
Uit de feedback kwam duidelijk naar voren dat naast de meerwaarde van de gedoceerde stof op zichzelf, met name de open sfeer tijdens de lessen als prettig werden ervaren en de (gast-)docenten van grote meerwaarde waren. 

Verbeterpunten die blijken uit de evaluatie, waarmee we aan de slag zijn gegaan voor de volgende opleiding Predictive Profiling. (aanvangsdatum: 17 maart):

In de volgende opleiding zal er bij de informatievoorziening voorafgaand aan de opleidingen duidelijker gecommuniceerd worden over de specificaties van de opleiding, zoals college data, en tijdens het eerste college zal er meer aandacht worden besteed aan het maken van afspraken hieromtrent.

 

Evaluatie Opleiding Security Intelligence Leergang I:

Cijfer Opleiding Algemeen: 8,3 / 10

Cijfer Docenten Algemeen: 8,3 / 10

De eerste leergang Security Intelligence / Protective Intelligence betrof ook voor SoSecure een 'pilot' van de opleiding, het opzetten van een geheel nieuwe opleiding vergt veel zorg en aandacht. 
SoSecure mag dan ook tevreden zijn met de hoge waardering die aan de eerste opleiding Security Intelligence is gegeven. Dit is volgens de evaluaties onder andere te danken aan de grote betrokkenheid en de hoeveelheid extra persoonlijke aandacht die er is geweest om de opleiding Security Intelligence tot een succes te maken.

De cursist blijkt in het bijzonder goed te spreken over de variatie in lesstof, hoge kwaliteit en inhoud van de studiematerialen, gastcolleges en (gast)docenten. Ook is er veel waardering voor de manier waarop soms complexe intelligence analysemethodieken werd geconcretiseerd in een duidelijke koppeling met de beroepspraktijk.

In uitvoerige gesprekken en evaluatie met alle cursisten en (gast)docenten zijn er de juiste veranderingen en verbeteringen doorgevoerd in de volgende opleiding (aanvangsdatum: 8 maart 2016):

De opleiding is, onder andere, met twee lesdagen verlengd, en de opbouw van de leerstof is subtiel aangepast. Ook is de dagindeling per college strikter onderverdeeld in een theorie ochtend en een praktische middag. Waarin elke middag gastsprekers uit de security intelligence praktijk de leerstof illustreren in praktijkvoorbeelden van de beroepspraktijk.

Wilt u meer weten over Predictive Profiling, Security Intelligence en proactieve beveiliging neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. 

N.P. Conijn 

Telefoonnummer 0237114520

Email: n.p.conijn@sosecure.nl

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht