home > blog > diploma uitreiking post-hbo opleiding predictive profilng (dpp) en radicalisering & terrorisme (rte)

Diploma uitreiking post-hbo opleiding Predictive Profilng (DPP) en Radicalisering & Terrorisme (RTE)

Op 17 januari 2020 vond de diploma uitreiking van de post-hbo opleidingen Radicalisering & Terrorisme en Predictive Profiling plaats. SoSecure feliciteert alle kandidaten met het behalen van hun diploma's! 

In al onze opleidingen streven wij naar de ideale combinatie tussen wetenschappelijke kennis en praktijkervaring. Daarom werken wij samen docenten vanuit de praktijk en vanuit de wetenschap om de wetenschappelijke kennis te toetsen in de praktijk en vice versa. De deelnemers hadden allen zeer verschillende achtergrond o.a. vanuit: de Dienst JustitiĆ«le Inrichtingen (DJI), de bankensector, Koninklijke Marechaussee, Hogescholen, Politie, de zorgsector en diverse beveiligingsorganisaties.


De examens werden afgenomen door het onafhankelijke examenbureau de IBEX, waardoor zij nu respectievelijk de kwaliteitsaanduidingen Radicalisering & Terrorisme Expert (RTE) en Register Predictive Profiling (RPP) achter hun familienaam mogen plaatsen en worden ingeschreven in het nationaal beveiligingsregister van stichting CERPRO. Wie ook de praktijkopdracht maakt en aantoont aan de examencommissie van de IBEX/KIWA, dat zij in staat zijn om de theoretische kennis in de praktijk te brengen, mogen zij de kwaliteitsaanduiding Certified Profiling Expert (CPE) achter hun familienaam plaatsen. SoSecure wenst alle kandidaten de komende tijd veel succes bij het behalen van deze titel.


Inschrijven

Voor de opleidingen die starten in september zijn nog plaatsen beschikbaar. Wilt u meer weten? Of wilt u een opleiding volgen? Klik dan hier en schrijf u in, of neem dan contact op met info@sosecure.nl.


Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht