home > blog > artikelenserie sosecure opgenomen in jaarboek beveiliging totaal 2016

Artikelenserie SoSecure opgenomen in Jaarboek Beveiliging Totaal 2016

De artikelenserie waarin SoSecure de staat van ontwikkeling van Predictive Profiling en Proactieve Beveiliging behandelt is geselecteerd voor het jaarboek Beveiliging Totaal 2016.

SoSecure is trots dat de artikelen, geschreven door dhr. van der Plas en dhr. Conijn, opgenomen worden in deze prestigieuze jaarlijkse uitgave:

"Predictive profiling, proactief beveiligen, protective intelligence en het Kenniscentrum Security Intelligence. Er zijn veel (veelbelovende) ontwikkelingen in de beveiligingsbranche. In deze bijdrage, die een samenvoeging is van een drietal artikelen die gepubliceerd zijn tussen april en juli 2015 in het vakblad Security Management behandelen auteurs de werking, effectiviteit en de nuances van predictive profiling, en de managementeisen die het met zich meebrengt. De auteurs beschrijven de praktische en wetenschappelijke ontwikkelingen van vandaag en geven hun visie op die van morgen."

Graag bedankt SoSecure het blad Security Management voor de leuke samenwerking en de mogelijkheden tot publicatie in 2015.

Wilt u een exemplaar bemachtigen? Ga dan naar de website van Security Management.


Reacties

Heb het artikel gelezen en het geeft weer wat de toekomstige ontwikkelingen in de sector zijn. Ik zou graag een exemplaar willen ontvangen. Groeten Hans van Strien
door: Van Strien , 1971 dagen geleden


Geachte heer Van Strien,Leuk om u gesproken te hebben en de artikelen zijn naar u onderweg. Hoor graag uw reactie op de artikelen. Fijne Feestdagen en tot ziens op de opleding Predictive Profiling in maart 2016.Hartelijke groet,Leen van der Plas
door: Leen van der Plas, 1964 dagen geledenReageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht