home > blog > "goochelen met onroerend goed"

"Goochelen met onroerend goed"

           

                 


Maak je wel eens gebruik van het Kadaster? Ben je je voldoende bewust hoe makkelijk je op het verkeerde been gezet kunt worden door de wijze waarop het Kadaster informatie registreert? 

Op donderdag 23 juli 2020 van 16.00 uur tot 16.45 uur geeft Bert-Jan Beneker voor de Young Professionals Crime van het Institute voor Financial Crime (IFFC-YFC) een webinar met de titel "Goochelen met onroerend goed"

Op de foto zie je de beroemde Engelse goochelaar Tommy Cooper die het geheim achter zijn goocheltrucs altijd vertelde. Bert-Jan zal jullie tijdens de webinar meenemen in de geheimen van het goochelen met onroerend goed, maar ook uitleggen wat je allemaal kunt ontdekken uit deze informatie.   

Tijdens de presentatie "Goochelen met onroerend goed" zal Bert-Jan Beneker aan de hand van pakkende voorbeelden uit de praktijk uitleggen op welke wijze het Kadaster onroerend goed transacties registreert en voor welke valkuilen je moet waken. 

Bert-Jan heeft een achtergrond als kandidaat-notaris en is werkzaam bij de nationale politie en als zodanig goed bekend met de materie Financial Crime en Financieel Economische Criminaliteit (FEC).

Tevens is hij als docent verbonden aan SoSecure https://www.sosecure.nl/

Wil je het webinar volgen laat het even weten op info@SoSecure.nl of via deze LINK, dan kom je direct op de webpagina van IFFC. Kun je die dag niet geen probleem als je jezelf inschrijft dan mailen wij jouw het webinar en blijf je op de hoogte. 

Financial Crime en Intelligence opleiding

Wil je informatie over Financieel Economische Criminaliteit opleidingen op het gebied van Financial Crime of Financial Intelligence stuur dan een mail naar m.rutten@sosecure.nl. Zij mailt dan de factsheets van de opleidingen direct aan je door. Of klik op deze LINK daar vind je alle informatie over de opleiding Financial Crime.
Binnen het IFFC is Young Financial Crime (YFC) verantwoordelijk voor het samenbrengen van jonge professionals (tot 35 jaar) die werkzaam zijn binnen de bestrijding van Financieel-Economische Criminaliteit.

YFC draagt actief bij aan het bewerkstelligen van meer innovatie, verbinding en bewustzijn op het gebied van de bestrijding van FEC. Daartoe bieden wij een platform aan jonge professionals waar zij buiten hun eigen organisatie hun netwerk kunnen vergroten door in contact te komen met FEC-minded professionals, hun kennis te verbreden en op die manier "kruisbestuiving" te faciliteren. Wij staan voor de nieuwe generatie talentvolle professionals die een veiligere wereld ambiĆ«ren door FEC branche- en sector overschrijdend aan te pakken.

Reacties


Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Nieuwsbrief?
Bericht