home > protective intelligence > protective intelligencewhitepaper protective intelligence
alt

Whitepaper Protective Intelligence

Security Intelligence

Wat is Security Intelligence?

Security Intelligence is de methodiek die is ontwikkeld door de Amerikaanse Secret Service voor het proactief beschermen van High Value Targets door het real time bijhouden van een actueel dreigingsbeeld.

Het is voor security managers die slechts gebruik maken van klassieke, reactieve beveiligingsmethodieken vrijwel onmogelijk om hun verantwoordelijkheid, namelijk het voorkomen van incidenten, na te komen.

Security Intelligence is bij uitstek de methodiek die hen in staat stelt om op basis van informatiesturing proactieve besluitvaardigheid te creëren.

Security Intelligence is het proces van het verzamelen, verwerken en analyseren van informatie over personen of groepen die de interesse, motivatie, intentie en mogelijkheid hebben om een persoon of organisatie aan te vallen, en proactieve beslissingen nemen met betrekking tot deze dreigingen.

Indien u uw gegevens invult dan zorgen wij dat de Whitepaper Security Intelligence in uw bezit komt.

Heeft u ook interesse in onze andere whitepapers over Red Teaming en Predictive Profiling, laat het ons dan weten dan verzorgen wij voor u het Kennisdocument Security Intelligence.

Naam*
Bedrijfsnaam
Straat en huisnummer*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*