home > referenties
alt

Referenties

Bijbelsmuseum

Cultuur Compagnie

De Lakenhal

Delta Lloyd

Heb de opleiding als zeer prettig en leerzaam ervaren. Docenten waren vakbekwaam, behulpzaam, meedenkend en prettig in de omgang en toegankelijk naar de cursist.

Had verdieping in de oefenstof verwacht en deze gekregen. TOP !

Toepassing van de methodiek Predictive Profiling in de praktijk dmv het bewaken en beveiligen van de gevangenissen is vanaf nu een standaard.

dhr. A. de Wit

Docent Conflict- en Crisisbeheersing (CCB)  Politieacademie & Opleidingsinstituut Dienst Justitiële Inrichtingen- Ministerie van Veiligheid & JustitieProfiling heeft een toevoeging op mijn functioneren binnen het bedrijf. Ik (wij) willen dit zeker toepassen binnen onze organisatie en profilers ontwikkelen. De opleiding was zeer aantrekkelijk en goed weergegeven. Bedankt!

dhr. E. Regelink,
Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie

Naar aanleiding van eerdere ervaring vanuit de opleiding HRO sluit deze opleiding volledig aan. Het (leren) kijken vanuit een ander perspectief biedt onze organisatie vele mogelijkheden op de gebieden van security en safety. Hartelijk Bedankt!


dhr. P. Philipsen
Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie

Interessant, leerzaam en in mijn beroep van belang en bruikbaar. Zeker gezien de ontwikkelingen die zich tegenwoordig voordoen in de wereld.


dhr. T. Pruis
Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie

Dordrechtsmuseum

Drentsmuseum

EURO mobile

 ESIF

"Het behoeft geen betoog dat dit resultaat alle verwachtingen te boven gaat."

"Ik feliciteer je met het behaalde resultaat en vooral de wijze waarop dit is bereikt"

Dhr. Ab Verkaik, Voorzitter / Chairman European Security Intelligence Foundation

FIOD

SoSecure heeft met de opleiding Predictive Profiling een mooi traject neergezet, waarin de brug geslagen wordt tussen academische kaders voor analyse, de methodiek van Predictive Profiling en de praktische toepassing naar een operationeel niveau. 

De enthousiaste docenten van SoSecure weten een goede balans neer te zetten van theorie en praktijk. De praktische opdracht die door de training heen iteratief tot stand moet komen vraagt van deelnemers om ook zelf de verbinding naar de praktijk te maken en helpt om de theorieën die in de opleiding aan bod komen te vertalen naar de eigen werkpraktijk. 

Leuke training en een toegevoegde waarde voor iedereen die werkzaam is in het beveiligingswerkveld.

Dhr. Michael Pols

www.The-Future-Group.com

Als Beveiliger wil ik meer uit mezelf halen en kwam terecht bij de SoSecure opleiding en methodiek Predictive Profiling het proactief- versus reactief beveiligen sprak mij meteen aan. Door de verschillende gebruikte wetenschappelijk bewezen analysetechnieken leerde ik o.a. hoe je de weerbaarheid van een object in kaart kan brengen en hoe men de proactieve beveiliging methodiek in de praktijk kan toepassen.

De opleiding zoals die door SoSecure is gegeven heb ik als prettig en zeer leerzaam ervaren. Ik wil SoSecure, de docenten en gastdocenten bedanken en mijn complimenten geven voor het kwalitatief hoge niveau en de prettige manier waarop les is gegeven. Speciaal de ruimte voor de persoonlijke en individuele ondersteuning gedurende de leerweg.

De opleiding is 'zeker in deze tijd' aan te bevelen voor iedereen die zich verder wil professionaliseren op het (vak)gebied van proactieve beveiliging.


W.V.A.(Webby) van den Berg,

Beveiliger C bij G4S
Gemeente Amsterdam

 

Gemeente Venlo

Gemeente Zandvoort                                                                                     

De Opleiding Predictive Profiling is verfrissend en geeft nieuwe inzichten. Mede door de vele gastdocenten uit interessante vakgebieden, de inbreng van de docenten van Universiteiten en onderbouwing van wetenschappelijke onderzoeken maakt deze opleiding zeer aanbevolen voor organisaties die Predictive Profiling willen implementeren.

dhr R. de Vrind

Gevangenismuseum

Haga Ziekenhuis

Bevlogen leraren die je meenemen en enthousiast maken voor de absolute toekomst van beveiligen. De eerste opleiding waar ik van baalde dat hij klaar was.

dhr. M. Pardoen

Coördinator beveiliging

Hermitage Amsterdam

Holland Casino

De docenten van SoSecure geven op een gepassioneerde wijze les. De stof heeft een toegevoegde waarde en meerwaarde voor de praktijk. Het is in Nederland een vrij nieuwe methodiek, maar wel eentje die toekomst heeft.

dhr. C. Heijnen

Huis van Gijn

JNS Security Service

Kasteel Nijnenhuis

Koninklijke Bibliotheek

Koninklijke Marechaussee 

Koninklijke Instituut voor de Tropen

Krohne

Kröller-Müller museum

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Ministerie van Defensie

De omgeving was “huiselijk” en dus prettig. Geen grote groep en onderling was de sfeer goed. Er was een goede interactie en er werd ook vaak gelachen.

De gastsprekers en de lesstof waren van hoger niveau dan nodig bleek voor het examen. Het gaf de opleiding daardoor veel meerwaarde.

dhr. M.J. Hazenoot

Ministerie van Financiën

Ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid

Museum de Fundatie

Next HRM

Ons Lieve Heer op Solder

Openbaar Ministerie

Veel geleerd, leuke groep, goede begeleiding, door het team van SoSecure.

dhr. B. Riezeweide

OHRA

Paleis Het Loo

Politie Amsterdam Amstelland

Politie Den Haag

Politie Kennemerland

Poortgroep

POST.NL

Nederlandse Rechtbanken

Rechtspraak

Rijksmuseum

Roodvis

RWSF                                                                                                      

Vanuit mijn functie Human Resource Manager bij RW Security & Facility heb ik de opleiding Predictive Profiling gevolgd bij SoSecure. Voornaamste doel voor mij was een verdere verdieping en professionalisering in een het aanpakken van een aantal veiligheidsvraagstukken en -problematiek binnen onze organisatie en bij opdrachtgevers die zich bevinden in de culturele erfgoedsector.

De opleiding stelt op een zeer kwalitatieve manier de theorie van en gedachte achter de methodiek Predictive Profiling beschikbaar, maar stelt ook de juiste vragen en geeft inzichten in de handelswijze van de predictive profiling, en heeft mij de handvatten aangereikt om de methodiek te implementeren in onze organisatie en bij onze opdrachtgevers.

Gastdocenten meerwaarde

Met name de kwaliteit en de diverse onderwerpen van de gastdocenten zorgen voor een verdieping in de methodiek Predictive Profiling en stelt je de juiste vragen om met een andere blik naar een aantal security vraagstukken te kijken.

Zo heeft dhr. W. Houtzager (Next HRM en Poortgroep) mij inzicht gegeven in de wijze van implementeren van deze beveiligingsmethodiek en dhr. Dr. Bruno Verschuere van de Universiteit van Amsterdam een verdere verdieping gegeven op het onderwerp leugendetectie.


Heleen Staal |  HR Manager RWSF  | 

Schiphol Dienstverlening BV

                                                    SoSecure Opleiding Post HBO Predictive Profiling 

Certified Profiling Expert (CPE)


Beste Leen,

Uiteraard mag je mijn mening/ervaring gebruiken voor jullie website, ben immers zeer te spreken over jullie aanpak. Zie onderstaande tekst, wie weet heb je er wat aan en kun je dit plaatsen op de website.

De opleiding Predictive Profiling sluit zeer goed aan op de veranderende wereld waar wij op Schiphol vandaag de dag mee te maken hebben. Alle facetten van het voortijdig herkennen van potentiële gevaren worden uitgelicht en actief met de studenten behandeld.

Zelf vond ik de gastcolleges fantastisch en erg leerzaam. Een leuke en verhelderende manier om dieper op zaken in te kunnen gaan.

Verder heb ik als leidinggevende samen met mijn teamleden voldoende tools meegekregen om binnen onze organisatie de omslag te kunnen gaan maken naar Predictive Profiling.

Wie weet tot ziens bij de vervolgopleiding Security Questioning?

Dhr. R. (Rick) Tirbeni

Teamleider Beveiliging Schiphol Dienstverlening


                                         

SoSecure Opleiding Post HBO Predictive Profiling 

Certified Profiling Expert (CPE)

De opleiding Predictive Profiling sloot helemaal aan bij mijn wensen. De opleiding bij SoSecure is van een hoog niveau. De docenten die de les verzorgen zijn zeer ervaren en weten waar ze het over hebben Het zijn ook docenten met zeer veel praktijk ervaring en dat merk je aan de lessen De gast docenten komen uit de academische wereld vandaan en dat merk je aan de lessen De lessen van de gast docenten zijn zeer boeiend en informatief en van zeer hoog niveau Van mij krijgt de opleiding Predictive Profiling een 9 omdat de opleiding bij SoSecure verdergaat waar de andere stoppen.

Met vriendelijke groet,

Hidde Kroeze

Supervisor Security SDBV


SDBV voert beveiliging uit aan de landzijde van de gehele terminalcomplex. Dat wil zeggen voor de douane. Dit omvat alle aankomst- en vertrekhallen, Plaza en de winkelstraat. 

Verder worden nog handhaving en toezichtrondes gelopen in expeditiestraten van Schiphol waar leveranciers hun spullen komen laden en lossen. Naast fysieke surveillance voert SDBV camerasurveillance uit op het Security Control Center.

Medio september 2014 kwam ik in het kader van een zakelijke overeenkomst in contact met SoSecure. In de periode die volgde kwam ik via de bevlogen Leen meer en meer te weten omtrent de proactieve beveiligingsmethodiek Predictive Profiling. De wens om bij mijn huidige werkgever bestaande opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, ons personeel incl. inhuur te gaan trainen in deze methodiek en het aanboren van nieuwe business alsmede het prettige contact met Sosecure uit het verleden, resulteerde in het starten met de opleiding post HBO Predictive Profiling medio begin oktober 2016.

Meerwaarde Persoonlijke aandacht

De combinatie werk, 1 dag per week naar school, de studiebelasting en een baby van destijds 3 maanden oud maakte het voor mij persoonlijk soms best pittig, echter de bereidheid en beschikbaarheid om ook buiten de colleges om docenten te kunnen benaderen als ik ergens mee vast liep waren voor mij een grote meerwaarde en kenmerken het team van Sosecure. De betrokkenheid, passie, kennis, het geduld en persoonlijke aandacht van de docenten en medewerkers van Sosecure waren voor mij doorslaggevend voor het eindresultaat en zijn als bijzonder prettig en stimulerend ervaren. Niet alleen de lesstof, maar ook een erg prettige samenwerking, input en omgang met mijn mede studenten, welke uit sterk uiteenlopende richtingen binnen het bedrijfsleven en overheidsdiensten afkomstig waren, hebben zeer positief bijgedragen aan deze leerzame en leuke periode.

Inmiddels zijn wij gestart met de ontwikkeling van een eigen opleidingsprogramma proactieve veiligheid en zullen zo spoedig mogelijk gaan starten met het opleiden en trainen van onze medewerkers en partners in deze methodiek. Voor 1 van onze bestaande opdrachtgevers is inmiddels een dreigingsassessment uitgevoerd en gepresenteerd en heeft deze op basis van de rapportage een vervolgtraject aangekondigd hetgeen wij in nauwe samenwerking verder vorm zullen gaan geven en implementeren binnen deze organisatie.

Door de opgedane kennis en het draagvlak binnen directie, medewerkers, partners en opdrachtgevers kunnen wij de omslag maken van reactief naar grotendeels proactief beveiligen en ons in belangrijke mate onderscheiden binnen onze branche"

Dhr. Roger W. Kurvers | Securo Beveiliging B.VSmits van Burght Beveiliging

De opleiding geeft een nieuwe kijk op de traditionele beveiligingsaanpak. Een welkome aanvulling op mijn ervaring en een uitstekende verbetering in de effectiviteit van beveiligingsorganisaties.

dhr. R. Sulkers, R (Ruim 15 jaar ervaring als beveiligingsadviseur en 12 jaar ervaring als beveiligingsleverancier)

Sociale Inlichtingen en Opsporingsdienst

Teylersmuseum

Tropenmuseum

Van Abbemuseum

Het was een geweldige ervaring en zowel de hele cursus met nieuwe collega's en cursusmateriaal zijn als zeer goed ervaren.

Hoofd beveiliging dhr. W. Kruis

Opleiding als zeer prettig ervaren. Opleiding en docenten hebben een zeer goed niveau en geven prettig les. Geeft genoeg handvatten om de methodiek in de eigen omgeving te implementeren.

Coördinator beveiliging E. Aksoy

Van Gelder Trainingen & Advies

Van Gogh Museum

514 Security