Over SoSecure
designline-sosecure.svg

SoSecure is partner van het Kenniscentrum Security Intelligence en heeft dankzij de inzet van praktijkgestuurde wetenschap meer te bieden dan andere opleidings- en consultancybureaus in de beveiligingsbranche. Wij vallen namelijk niet alleen terug op onze kennis en ervaring, maar creëren ook nieuwe inzichten, tools en methodieken.

We zijn altijd op zoek naar verbetermogelijkheden. Door onze ideeën met wetenschappelijk onderzoek te staven en de bevindingen vervolgens te toetsen en evalueren in de praktijk, zorgen we voor continue innovatie in het vakgebied. Zo weet u als klant altijd zeker dat u de meest actuele informatie, voorlichting en tools krijgt van dat moment.

Wij werken samen met Het instituut Clingendael - Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen en CEPOL. 

CEPOLClingedael

Lees meerNeem contact op

Leen van der Plas - Over SoSecure

Visie SoSecure

De beveiligingsbranche komt uit een reactief beveiligingstijdperk, echter door nieuwe inzichten en de veranderende maatschappij ontstaat er steeds meer behoefte naar proactieve veiligheid en informatie-gestuurd werken. SoSecure ontwikkelt haar dienstverlening vanuit de praktijk en toetst dat aan de wetenschap. Hierdoor werken wij samen met universiteiten en wetenschappelijke instituten die ons nieuwe inzichten geven. Deze wetenschap wordt geëvalueerd in de praktijk waardoor onze dienstverlening actueel en direct toepasbaar is in uw organisatie. Ook vinden wij het van belang dat er in onze opleiding een stevige koppeling naar de beroepspraktijk gemaakt wordt. Hierdoor zijn experts aanwezig in onze opleidingen om de meest actuele kennis over te dragen en zijn onderdeel van onze dienstverlening.

Onze visie op beveiliging, inlichtingen, informatiesturing en proactieve besluitvorming zijn ontwikkeld in de 21e eeuw en raakt hierdoor de nieuwe beveiligingsgeneratie.

U kunt van ons verwachten dat SoSecure nieuwe wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten blijft ontwikkelen op het gebied van proactieve- en informatie-gestuurde veiligheid om uiteindelijk Nederland een beetje veiliger te maken.

Lees meer
  • Footer-logo2-SoSecure.png Footer-logo1-SoSecure.png Footer-logo5-SoSecure.png Footer-logo4-SoSecure.png

  • Footer-logo3-SoSecure.pngMenzis - Slideshow Nyenrode - Slideshow Rijksmuseum - Slideshow

  • ABN Amro - SlideshowPhilips - SlideshowCurio - SlideshowAmsterdam - Slideshow

Scroll naar boven