Predictive Profiling
designline-sosecure.svg

SoSecure helpt u bij het vroegtijdig identificeren van dreigingen en het voorkomen van incidenten door middel van Predictive Profiling en zorgt samen met u voor het effectief implementeren van deze proactieve beveiligingsmethodiek in uw organisatie. 

Predictive Profiling is een techniek waarmee incidenten kunnen worden voorkomen door afwijkend gedrag te herkennen en intenties van personen via slimme vraagtechnieken te achterhalen. De dreiging kan heel divers zijn, van zakkenrollers tot georganiseerde criminaliteit en van extremisten tot insider threats (dreiging die uitgaat van personen binnen uw eigen organisatie).

SoSecure hanteert bij Predictive Profiling een bewezen proactieve beveiligingscyclus. Klantvriendelijkheid speelt hierin een belangrijke rol. 

Consultancy

Consultancy in Predictive Profiling bestaat uit diverse onderdelen en mogelijkheden. Afhankelijk van uw organisatie en wensen kunnen we de bedreigingen in uw organisatie analyseren en maatwerk SOP’s (Standard Operating Procedure) opstellen. Ook trainen we uw personeel in Predictive Profiling. Ze leren in een aantal dagen hoe ze van een reactieve naar een proactieve mindset moeten gaan, hoe ze signalen kunnen herkennen, verbinding kunnen maken, welke klantvriendelijke vraagtechnieken ze kunnen gebruiken om zoveel mogelijk informatie te krijgen en hoe ze ook de briefing verzorgen. 

Voor wie

Predictive Profiling is interessant voor iedere organisatie en elke (overheids-)instelling die proactief met beveiliging aan de slag wil. Wat opleiding in Predictive Profiling betreft, is deze beschikbaar voor iedereen in uw organisatie die in contact komt met mensen. Hieronder vallen beveiligers, maar ook bijvoorbeeld receptionisten en gastheren of -vrouwen. We toetsen hen op geschiktheid en leren hen de methodiek en bijbehorende competenties van Predictive Profiling. 

Doorlooptijd

Afhankelijk van de grootte en behoefte van uw organisatie, heeft Predictive Profiling consultancy een doorlooptijd van enkele maanden tot een half jaar. Na opleiding van de medewerkers bieden we namelijk nog tijdelijk coaching on the job aan om de methodiek aan te laten sluiten op de behoefte en de cultuur van uw organisatie .

  • Footer-logo2-SoSecure.png Footer-logo2-SoSecure.png Footer-logo5-SoSecure.png Footer-logo4-SoSecure.png

  • Footer-logo3-SoSecure.pngMenzis - Slideshow Nyenrode - Slideshow Rijksmuseum - Slideshow

  • ABN Amro - SlideshowPhilips - SlideshowCurio - SlideshowAmsterdam - Slideshow

Scroll naar boven