• ‘’Wat zijn de actuele ontwikkelingen op (inter)nationaal niveau binnen het Contra Terrorisme Extremisme en Radicaliseringslandschap?
  De post-hbo opleiding Radicalisering en Terrorisme gaat hier dieper op in. ‘’

  OPLEIDINGEN CONSULTANCY

 • ‘’In de post-hbo opleiding Radicalisering en Terrorisme (RTE) krijgt u inzicht in de online trends op het gebied van rechts,
  links, jihadisch en anti-overheids extremisme.‘’

  OPLEIDINGEN CONSULTANCY

 • ‘’Onze (gast)docenten geven u nieuwe inzichten en kennis op het gebied van terrorisme,
  radicalisering en proactief handelen in het licht van preventie die u direct kunt toepassen in uw beroepspraktijk.’’

  OPLEIDINGEN CONSULTANCY

Radicalisering & Terrorisme
designline-sosecure.svg

U wilt radicalisering en terrorisme proactief kunnen voorkomen. Eén van de belangrijkste stappen hierbij is het kunnen herkennen van de waarschuwingsindicatoren. In de opleiding van SoSecure leert u hierover. We koppelen de wetenschap met de beroepspraktijk en laten zien welke contra-terrorisme organisaties er zijn en hoe deze met elkaar samenwerken. We behandelen steeds de meest actuele ontwikkelingen op (inter)nationaal niveau. Na afronding van deze post-hbo registeropleiding bent u in staat het diploma Radicalisering en Terrorisme te behalen en bent u bevoegd om de titel RTE® te voeren.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze opleidingen of wilt u een advies op maat? Stuur een mail naar info@sosecure.nl of neem contact op met één onze opleidingsadviseurs. Wij helpen u graag verder!

Bel 030 – 410 03 01

List style snippet

Scroll naar boven