Red Teaming
designline-sosecure.svg

Red Teaming is het analyseren van zwakke plekken en kwetsbaarheden in organisaties vanuit het perspectief van de opponent.

Door out of the box na te denken over de intentie en werkwijze van de dader wordt men bewuster van reële dreigingen en risico’s. Hierdoor kan de beveiliging van een organisatie worden verbeterd. 

Bekijk onze opleidingen

Consultancy

Red Teaming is vaak de eerste stap in de verbetering van uw veiligheid. Onze proactieve beveiligingsmethodiek zorgt voor bewustwording bij uw personeel en dat ze op een andere manier naar beveiliging gaan kijken. Ons onderzoek gaat een heel stuk verder dan de inzet van een mystery guest. SoSecure ontwikkelt unieke, realistische scenario’s op maat en zet interne en externe specialisten in voor de uitvoering ervan. Denk aan professionele hackers, experts van politie- en inlichtingendiensten en deskundigen uit uw sector.

Hoe ver ons onderzoek gaat, stemmen we vooraf goed met u af. Samen bepalen we de grens. Na ons onderzoek worden alle bevindingen geëvalueerd en aan u teruggekoppeld. Deze heldere en praktische evaluatie biedt inzicht in vervolgacties ter verbetering van uw beveiliging. Ook hierbij kunt u op onze adviezen rekenen. 

Het doel

Red Teaming consultancy van SoSecure is erop gericht om relevante, realistische dreigingsscenario’s te ontwikkelen op basis waarvan de beveiliging van uw organisatie verbeterd kan worden. Het doel is vooral níet om onze kunde aan te tonen en toetsingen uit te voeren op uw personeel. In plaats daarvan gaan we in dienst van uw organisatie op zoek naar verbetermogelijkheden in uw beveiliging. 

Voor wie

Red Teaming is met name gericht op organisaties zoals overheidsinstanties, vitale infrastructuurorganisaties en bedrijven. 

Looptijd

SoSecure biedt Red Teaming consultancy aan op strategisch en operationeel niveau. De looptijd van de consultancy is afhankelijk van de gewenste vorm, plus de grootte van uw organisatie en de omvang en diepte van het onderzoek.

  • Footer-logo2-SoSecure.png Footer-logo2-SoSecure.png Footer-logo5-SoSecure.png Footer-logo4-SoSecure.png

  • Footer-logo3-SoSecure.pngMenzis - Slideshow Nyenrode - Slideshow Rijksmuseum - Slideshow

  • ABN Amro - SlideshowPhilips - SlideshowCurio - SlideshowAmsterdam - Slideshow

Scroll naar boven